Η 3η ημέρα του Olympia Rally Αλφειούσα – Κακόβατος

24 Ιουλίου - 19:37 Τοπικά

Μετά την μεγάλη 2η που ήταν εκδρομική κι είχε τον χαρακτήρα απλής διέλευσης, η 3η αγωνιστική ημέρα ήταν σχετικά μικρή, με μια Ειδική διαδρομή 100 χιλιομέτρων και 140 kms στο σύνολο.

Από το καταπράσινο τοπίο  της Αλφειούσας οι μοτοσικλετιστές κατευθύνθηκανε προς το Επιτάλιο και από εκεί προς Σαμικό, Καϊάφα και στα ορεινά χωριά της Ζαχάρως, για να καταλήξουν στην πανέμορφη παραλία του Κακόβατου για φαγητό και μπάνιο.

Σε σχετική ανακοίνωσή τους οι οργανωτές αναφέρουν: “Να σημειωθεί ότι οι διαδρομές ΔΕΝ διέρχονταν από ευαίσθητες οικολογικά περιοχές, όπως τμήματα NATURA, παραλίες, αμμοθίνες / αμμόλοφους, ούτε πήγαιναν εκτός από υπάρχοντες δρόμους του οδικού δικτύου, και λυπούμαστε για την εικόνα που έχει δημιουργηθεί από ορισμένα μέσα ενημέρωσης.

Το Αθλητικό μας Σωματείο είναι πλήρως ευαισθητοποιημένο με αυτά τα ζητήματα, έχουν ληφθεί όλες οι απαραίτητες άδειες για τις διαδρομές, και σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να δράσουμε βλαπτικά στην περιοχή και τους -κάθε είδους- κατοίκους της.

Το αντίθετο μάλιστα! Επιθυμούμε να την διαφημίσουμε και να την προβάλλουμε παγκοσμίως, μέσα από το Διεθνές Olympia Rally που αν μη τι άλλο αναδεικνύει τις ομορφιές της Πελοποννήσου.”

Στον αγωνιστικό τομέα νικητής ήταν ο Tobias Ebster με 2ο αυτή την φορά τον Stefan Svitko και 3ο τον Maikel Smits.

Αγωνιστικά η κατάταξη:
1. #5 Tobias EBSTER (AT)
2. #4 Stefan SVITKO (SK)
3. #302 Maikel SMITS (NL)
4. #6 Martin BENKO (SK)
5. #342 Simon PAVEY (UK)

Overall:
1. #5 Tobias EBSTER (AT)
2. #4 Stefan SVITKO (SK)
3. #302 Maikel SMITS (NL)
4. #6 Martin BENKO (SK)
5. #3 Ard VERMEULEN (NL)

Περισσότερα Νέα