Η διαμάχη της Χρυσής Αυγής με την εφημερίδα Πρωινή για το λάθος λογότυπο

24 Ιουλίου - 17:35 Τοπικά

Το λογότυπο που χρησιμοποίησε η εφημερίδα Πρωινή για το συνδυασμό της Χρυσής Αυγής στους πίνακες των αποτελεσμάτων στάθηκε η αιτία για την υποβολή μήνυσης από την παράταξη προς την εφημερίδα. Πιο συγκεκριμένα, η εφημερίδα αντί για το γνωστό σήμα με τον μαίανδρο, χρησιμοποίησε ένα σήμα με σβάστικα.

Η αντίδραση της Χρυσής Αυγής ήταν άμεση με ανακοίνωσή της, στην οποία αφού επιτέθηκε στην εφημερίδα φια την χρήση του λανθασμένου λογότυπου κατέληγε: «Το νομικό τμήμα του Λαϊκού Συνδέσμου έχει προχωρήσει ήδη στις απαιτούμενες νομικές ενέργειες, ώστε να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι και δηλώνει προς πάσα κατεύθυνση ότι στο εξής με τον ίδιο ακριβώς τρόπο θα αντιμετωπίζουμε όλους τους υβριστές μας από όπου και αν προέρχονται.
Κανένας δεν έχει πλέον το δικαίωμα να λασπολογεί τα στελέχη και τους ψηφοφόρους της ΤΡΙΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ της χώρας.»

Η εφημερίδα Πρωινή αναγνώρισε το λάθος της, το οποίο απέδωσε σε ανθρώπινο λάθος λόγω φόρτου εργασίας και στο χθεσινό της φύλλο ζήτησε συγνώμη και το ζήτημα έληξε χωρίς περεταίρω συνέχεια.

Περισσότερα Νέα