Η Ελληνική Λύση Ν. Ηλείας για τα αποτελέσματα των Ευροεκλογών 2024

11 Ιουνίου - 10:12 Τοπικά

Την τέταρτη θέση με ποσοστό 9,30% κατέλαβε το κόμμα της Ελληνικής Λύσης στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου 2024. Το ποσοστό της Ελληνικής Λύσης υπερδιπλασιάστηκε σε σχέση με τις προηγούμενες εκλογές του 2019 με ποσοστό 4,18%.
Αυτό οφείλεται στούς Έλληνες πολίτες οι οποίοι αναγνώρισαν το έργο της Ελληνικής Λύσης του Κυριάκου Βελόπουλου και αντέδρασαν στους χειρισμούς της Ελληνικής κυβέρνησης απο τη μιά καθώς επίσης και στους χειρισμούς των ευρωπαικών κυβερνήσεων απο την άλλη. Η ακρίβεια, η αισχροκέρδεια, η αύξηση των καυσίμων, του ρεύματος, η αλαζονεία, η λαθρομετανάστεύση, η εγκληματικότητα, τα εμβόλια, ο κωρονοιός, ο Νόμος για τα ομόφυλλα ζευγάρια,οι πυρκαιές,τα ψέμματα των κυβερνόντων, και γενικά οι λάθος χειρισμοί έθιξαν την προσωπικότητα των Ελλήνων πολιτών οι οποίοι τιμώρησαν όπως έπρεπε την κύβέρνηση και τα δεκανίκια κόμματα με την δήθεν αντιπολιτευόμενη τακτική τους.
Η επόμενη μέρα βρίσκει την Ελληνική Λύση και τον Κυριάκο Βελλόπουλο έτοιμο να διεκδικήσει τα ηνία της Χώρας μας μαζί με τους Έλληνες πολίτες. Συγχαρητήρια στους νέους ευρωβουλευτές καλή θητεία.
Ευχαριστούμε τους Έλληνες πολίτες.

Ελληνική Λύση Ν. Ηλείας

Περισσότερα Νέα