Η "Φιλοσοφημένη Γυναίκα" … παρουσιάστηκε στο Δημαρχείο Πύργου!

24 Ιουλίου - 16:44 Τοπικά

     Ο Δήμος Πύργου πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία την  παρουσίαση του βιβλίου: «Η Φιλοσοφημένη Γυναίκα» του Καθηγητή Πανεπιστημίου κ. Μιχαήλ Κ. Μαντζανά στις 7 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 20:00 μ.μ στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο.

Την εκδήλωση άνοιξε ο Δήμαρχος Πύργου κ. Τάκης Αντωνακόπουλος ο οποίος είχε μελετήσει το βιβλίο και αναφέρθηκε με εγκωμιαστικά λόγια γι’ αυτό.

Στη συνέχεια μίλησαν οι εκλεκτές κυρίες Ευγενία Χριστοπούλου(στρατιωτικός- συγγραφέας) και η Ανθή Ξενόφου(καθηγήτρια Γερμανικής φιλολογίας) οι οποίες ανέλυσαν το ρόλο της Φιλοσοφημένης γυναίκας στη σύγχρονη εποχή.

Τέλος ο ίδιος ο συγγραφέας δέχτηκε ερωτήσεις από το κοινό το οποίο είχε ενθουσιαστεί. Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στην εκλιπούσα Καθηγήτρια Πανεπίστημίου κ. Βασιλική Καραβάκου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους από την Μητρόπολη ο π.Ηλίας Παπαγγελής, ο Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης κ. Βασίλειος Δημητρέλλος, ο πρόεδρος και η γραμματέας του Ερυθρού Σταυρού, εκπρόσωποι της ΣΕΤΤΗΛ, ο πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου των τραπεζικών υπαλλήλων και των παλαιών προσκόπων κ. Κώστας Τριανταφυλλόπουλος ,η πρόεδρος του συλλόγου Πύργος όλοι μαζί, ο γραμματέας του συνδέσμου οπλιτών κ. Γιώργος Κουρκούτας, ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Αστυνομικών Ν. Ηλείας, η κ. Τίτα Τερζή ως εκπρόσωπος του πολιτικού γραφείου της Βουλευτού κας Διονυσίας Θεοδώρας Αυγερινοπούλου η οποία απέστειλε ένθερμο χαιρετισμό στην εκδήλωση καθώς και πολλοί φίλοι των τεχνών και των γραμμάτων.

Περισσότερα Νέα