Η κοινωνία πληρώνει τους νόμους των πολιτικών…. Γράφει ο Χάρης Μιχαλακόπουλος….

24 Ιουλίου - 16:25 Τοπικά

Γράφει ο Χάρης Μιχαλακόπουλος….

Όταν με υπεύθυνη δήλωση και ένα μάρτυρα δηλώνεις ότι γέννησες και ένα-και δύο-και τρία-και τέσσερα- και 14 παιδιά κάτω από ένα δέντρο και απολαμβάνεις έτσι τα ανάλογα επιδόματα….

Όταν με μια απλή δήλωση δηλώνεις ανύπαντρη μητέρα, με όλα τα καλά που σου παρέχει το Κράτος γι αυτό….

Όταν δηλώνεις άστεγος, με ότι επιδόματα και παροχές συνεπάγεται….

Όταν γυρνάς με ένα μάτσο ταυτότητες (τυλιγμένες σε λαστιχάκι συνήθως), σε κάθε εκλογική αναμέτρηση, από γραφείο σε γραφείο και «προξενεύεις» ψήφους με αντίτιμο και όλοι οι αιρετοί σε αποδέχονται ως συνομιλητή μια χαρά….

Όταν το Κράτος σε χρεώνει στη καμπούρα μας, να πληρώνουμε φόρους ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ακόμα και εάν δεν έχουμε να φάμε, εσύ μόνο να εισπράττεις με δωρεάν τα πάντα (σπίτια-ΔΕΗ κλπ) , να έχεις ΕΥΝΟΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ από τη ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ως ΕΥΠΑΘΗΣ σε σχέση με εμένα….

Όταν-όταν-όταν λοιπόν το ΚΡΑΤΟΣ και οι ΑΙΡΕΤΟΙ σε κάθε βαθμό, σε έχουν μάθει έτσι, τότε όταν ζητάς 1-2-3 και 13 άδειες λαϊκής, από 2 Αντιδήμαρχους σου φαίνεται παιχνιδάκι. Όταν ακούς δε ότι δεν μπορούν να σου τις δώσουν πέφτεις από τα σύννεφα και τότε έχοντας στο μυαλό σου όλα τα ανωτέρω που γράφω, φτάνεις στο φαινόμενο να τους ξυλοφορτώνεις….(διαβάστε την είδηση του ξυλοδαρμού των 2 Αντιδημάρχων…. ΕΔΩ )

Νομίζω ότι έφτασε επιτέλους η Αγία ώρα να αναφωνήσουμε όλοι οι Έλληνες μαζί :

ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ-ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΙΣΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΟΜΑ….

Περισσότερα Νέα