Η κορυφαία Giulietta

24 Ιουλίου - 17:22 Auto - moto

Στην έκθεση της Γενεύης θα κάνει ντεμπούτο η Giulietta Collezione, η κορυφαία εξοπλιστικά έκδοση της μικρομεσαίας Alfa Romeo, της οποίας η διάθεση θα αρχίσει τον Απρίλιο.

Στο stand της Alfa Romeo στην έκθεση της Γενεύης, δίπλα στην MiTo Racer, θα σταθεί άλλη μία ειδική έκδοση, ηGiulietta Collezione. Πρόκειται για την κορυφαία έκδοση της γκάμας, η οποία απευθύνεται –σύμφωνα με την εταιρεία- σε απαιτητικούς πελάτες.

Εξωτερικά, διαφοροποιείται μέσω των μαύρων καθρεπτών και των τροχών 17 ή 18 ιντσών με βουρτσισμένο φινίρισμα, ενώ στον προαιρετικό εξοπλισμό ανήκει η μαύρη ηλιοροφή. Στο εσωτερικό, πάλι, έχουν τοποθετηθεί νέα δερμάτινα καθίσματα σε μαύρη και γκρι απόχρωση. Επιπλέον, στο ταμπλό, την κεντρική κονσόλα και τις πόρτες, συναντάμε γκρι σατινέ λεπτομέρειες.

Στον εξοπλισμό της νέας Giulietta Collezione περιλαμβάνεται το σύστημα multimedia Uconnect, το οποίο προσφέρει συνδεσιμότητα Bluetooth, ενώ φέρει οθόνη αφής 5 ή προαιρετικά 6,5 ιντσών. Φυσικά το παρόν δίνει το σύστημα DNA με Q2 και ηλεκτρονικό διαφορικό DST. Ανάμεσα στη λίστα του διαθέσιμου εξοπλισμού βρίσκεται και ο διζωνικός αυτόματος κλιματισμός.

Οι πωλήσεις της νέας Alfa θα αρχίσουν τον Απρίλιο με κινητήρες πετρελαίου 1,6 λτ. και 120 ίππων, ενώ στη 2λιτρη έκδοση προσφέρονται 150 και 175 ίπποι. Οι επιλογές βενζίνης, τέλος, είναι στα 1,4 λτ. με 120 ή 170 άλογα.

πηγή  autotriti.gr

Περισσότερα Νέα