Η λειτουργία ΚΕΠ στο Καράτουλα και η αγροτική οδοποιία στο επίκεντρο σύσκεψης στη Δημ. Ενότητα Ωλένης

24 Ιουλίου - 17:02 Τοπικά

Την Τρίτη 01-08-2017 και στην έδρα της Δημοτικής Ενότητας Ωλένης στο Καράτουλα πραγματοποιήθηκε ευρεία σύσκεψη υπό του Δημάρχου Πύργου Γ. Λιατσή, στην οποία συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος Ωλένης  Σωτήριος Γεωργόπουλος, οι Αντιδήμαρχοι Παντελής Αθανασόπουλος και Σεϊντής Βασίλειος,ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ  Γεώργιος Ανδριόλας  ο άμισθος Σύμβουλος Δημάρχου Ευσταθίου Χαράλαμπος, και οι Δ/ντές των υπηρεσιών του  Δήμου .

Επίσης συμμετείχαν οι Πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων Καράτουλα  Γ. Τσατσαμπάς, Ωλένας  Παπαδόπουλος Λύσανδρος, Λατζοίου  Ε. Μπαρτζάκος,  , Μαγούλας Κ. Λιαρομάτης,   Αγίας Άννας  Α. Παπαδόπουλος, Σόπι  Ε. Σταυρόπουλος,   Χαριάς  Π. Τσαπαρδώνης, Μουζακίου  Γ. Καλατζής, Κλινδιά  Σ. Γκάτζης και  Κουτσοχέρας Μητρόπουλος Δημήτριος.

Στην σύσκεψη όλοι οι παριστάμενοι Πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων έθεσαν τα προβλήματά τους και τις ανάγκες τους,  σε ήπιο κλίμα και συναινετικό πνεύμα.

Κυριάρχησε το μεγάλο πρόβλημα της αγροτικής οδοποιίας και η δημοτική αρχή συμφώνησε ότι θα πρέπει άμεσα να προβεί στην αποκατάσταση και άμεση επισκευή.

Επίσης από την Δημοτική Αρχή ανακοινώθηκε  ότι σύντομα θα λειτουργήσει το ΚΕΠ στην  έδρα της Δημοτικής Ενότητας Ωλένης στο Καράτουλα, με στελεχωμένο προσωπικό για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών  που θα μπορεί σε καθημερινή βάση να δίνει λύση σε όλα τα μικρά και απρόβλεπτα προβλήματα που θα παρουσιάζονται.

Περισσότερα Νέα