“Η νέα δημοτική αρχή θα είναι δίπλα στους συμπολίτες μας” Ανέλαβε καθήκοντα ο νέος Δήμαρχος Στάθης Καννής

1 Ιανουαρίου - 16:28 Τοπικά

Τα νέα του καθήκοντα ανέλαβε και επίσημα ο νέος Δήμαρχος Πύργου Στάθης Καννής στα πλαίσια της καθιερωμένης δεξίωσης που δόθηκε στο Δημαρχείο για την έλευση του νέου χρόνου.

Το δημαρχείο κατακλύστηκε από κόσμο που εσπευσε να ευχηθεί στο νέο δήμαρχο ενώ το παρών έδωσε ο Μητροπολίτης Ηλείας κ. κ Αθανάσιος, εκπρόσωποι των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας καθώς και οι συνεργάτες του.

Σε δηλώσεις του ο κος Καννής ανέφερε: “Εύχομαι σε όλους τους συνδημότες και τις συνδημότισσές μας, το 2024 να είναι μια χρονιά καλύτερη για όλους. Με την ανατολή του νέου έτους με αίσθημα ευθύνης η νέα δημοτική αρχή θα είναι δίπλα στους συμπολίτες μας.

Πρώτα απ’ όλα για μας, είναι ο άνθρωπος. Με αισθήματα αισιοδοξίας, ελπίδας, αγάπης, αλληλεγγύης, θα αντιμετωπίσουμε όλα τα προβλήματα των συνδημοτών μας. Θέλουμε μαζί μας όλες τις δημοτικές παρατάξεις να είναι κοντά μας, προκειμένου να μπορέσουμε τις προκλήσεις του χθες, να τις αντιμετωπίσουμε.

Είμαστε αισιόδοξοι. Έχουμε θέληση, έχουμε σχέδιο, όραμα, στόχο και εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε!

Εύχομαι υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία σε όλους”

Περισσότερα Νέα