Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στηρίζει το κολυμβητικό Κύπελλο Άνοιξης και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα CROSSCAR 2022

24 Ιουλίου - 19:37 Τοπικά

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στηρίζει το κολυμβητικό Κύπελλο Άνοιξης 2022 που διοργανώνει ο ΝΟΠ, στο Εθνικό Κολυμβητήριο Πατρών «Ολυμπιονίκης Αντ. Πεπανός» στις 09 και 10 Απριλίου 2022.

Στους αγώνες αναμένεται η συμμετοχή περίπου 450-500 αθλητών και 15-20 ομάδων από όλη την Ελλάδα, καθώς η διοργάνωση επανέρχεται έπειτα από δύο χρόνια διακοπής λόγω των υγειονομικών περιορισμών που σχετίζονται με την πανδημία.

Το Κολυμβητικό Κύπελο Άνοιξης αποτελεί την αναβίωση παλιότερης κολυμβητικής διοργάνωσης του ΝΟΠ, που στην διάρκεια του της δεκαετίας του 1990 & 2000, θεωρείτο  ένα από τα σημαντικότερα κολυμβητικά τουρνουά της χώρας.

ΚΑΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ CROSSCAR 2022 ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΙΟ

Εξάλλου, η  ΦΙΛ.Μ.Π.Α (Φίλοι Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Πάτρας),σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας διοργανώνει σύμφωνα με το πρόγραμμα της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος για το 2022, Αγώνα Πανελληνίου Πρωταθλήματος CROSSCAR 2022 σε διαμορφωμένη Πίστα στον χώρο του Αυτοκινητοδρομίου Πάτρας  στις 9 & 10  Απριλίου 2022. Κύριος στόχος της Οργανωτικής Επιτροπής είναι κάθε χρόνο η εκδήλωση να έχει ανοδική ποιοτικά πορεία, με παράλληλη προβολή της περιοχής μας και να αυξάνει την προσέλευση των επισκεπτών-θεατών, που έρχονται, από όλη την ΕΛΛΑΔΑ.

«Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας είναι παρούσα σε μεγάλα, αλλά και μικρότερα αθλητικά γεγονότα, εκτιμώντας ότι στο σύνολό τους οι αθλητικές  διοργανώσεις  η συμβάλουν στην ανάπτυξη του αθλητισμού προς όφελος της νεολαίας και της κοινωνίας των πολιτών,  προβάλλοντας παράλληλα την Δυτική Ελλάδα ως αθλητικό προορισμό υψηλών προδιαγραφών, με πολλαπλασιαστικά οφέλη για την τοπική κοινωνία» δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού, Ολυμπισμού και εθελοντισμού, Δημήτρης Νικολακόπουλος.

Περισσότερα Νέα