Ιδέες Διακόσμησης για Παραθαλάσσια Γαμήλια Δεξίωση

24 Ιουλίου - 17:12 Χρήσιμα

Ελάχιστα είναι τα μέρη που μπορούν να θεωρηθούν πιο ρομαντικά για γάμο από μία παραλία ενός ελληνικού νησιού. Δεν είναι καθόλου τυχαίο που πολλά ζευγάρια από όλο τον κόσμο επιλέγουν νησιά μας όπως η Σαντορίνη για τα Santorini weddings και η Κέρκυρα για τα corfu weddings για την πιο ξεχωριστή μέρα της ζωής τους.  Όποιο κι αν ειναι το budget σας για το γαμήλιο πάρτυ, θα μπορέσετε πολύ εύκολα να μεταμορφώσετε την παραλία που θα επιλέξετε στο πιο ρομαντικό μέρος με μόνο μερικά απλά βήματα και λίγη δημιουργικότητα. Η απλότητα συμβάλει στην φινέτσα σε κάθε περίπτωση.

Βήμα 1ο :

Μεταμορφώστε τις απλές σπαστές καρέκλες σε κομμάτι του σκηνικού, ντύνοντάς τες με καλύματα σε αποχρώσεις του μπλέ ή του γαλάζιου και στερεοποιήστε τα καλύματα με κορδέλες στο χρώμα της άμμου. Τοποθετήστε τραπέζια με όμορφα τραπεζομάντηλα επίσης στο χρώμα της άμμου όπου θα μπορούν οι καλεσμένοι σας να ακουμπησουν τα ποτά τους, να φάνε με αναπαυτικά, να έχουν χώρο για τα πράγματά τους και να μιλήσουν μεταξύ τους με άνεση. Το λευκό είναι επίσης μία διαχρονική chic επιλογή.

Βήμα 2ο :

Προμηθευτείτε μία ξύλινη καμάρα από κατάστημα με είδη κήπου για να την χρησιμοποιήσετε σαν υποδοχή για τους καλεσμένους σας. Αν την προμηθευτείτε εντός του χειμώνα, θα βρείτε σε εξαιρετικές τιμές.

Βήμα 3ο :

Μπορείτε να διακοσμήσετε την καμάρα με λουλούδια ή κορδέλες που θα τυλήξετε γύρω της. Τα μπαλόνια ταιριάζουν επίσης τον χώρο υποδοχής των καλεσμένων σας. Στο πέρασμα της καμάρας, σαν ρομαντική πινελιά, μπορείτε να σκορπίσετε κάτω ροδοπέταλα.

Βήμα 4ο :

Δημιουργήστε νοητούς διαδρόμους τοποθετώντας γυάλινα φαναράκια στα σημεία που θέλετε. Σταθεροποιήστε τα κεριά που θα έχουν μέσα με άμμο και διακοσμήστε την με κοχύλια.

Βήμα 5ο :

Θα ήταν καλό να νοικιάσετε μία κινητή πλατφόρμα όπου οι καλεσμένοι σας θα μπορέσουν να χορέψουν με άνεση

Βήμα 6ο :

Δημιουργήστε μερικά υπόστεγα από καραβόπανα για παν ενδεχόμενο. Ο καιρός είναι απρόβλεπτος και δεν θα θέλατε οι καλεσμένοι σας να βρεθούν εκτεθημένοι σε κάποιο έκτακτο καιρικό φαινόμενο. Στην αγορά θα βρείτε ευρεία γκάμα σε οικονομικές τέντες από καραβόπανο και συναφή υλικά όπως και πασάλους για την στήριξή τους. Διαφορετικά μπορείτε να επιλέξετε και ομπρέλες παραλίας, αρκεί να είναι αρκετά ψηλές για να μπορούν να χωρέσουν τους καλεσμένους σας όρθιους.

Βήμα 7ο :

Στην εποχή της τεχνολογίας, σκεφτείτε το ενδεχόμενο να πάρετε ένα drone για μερικές ανεπανάληπτες φωτογραφίες από ψηλά που σίγουρα θα κάνουν τη διαφορά.

Βήμα 8ο :
Πολλοί από τους καλεσμένους σας θα σκεφτούν πως αφού το κέφι ανέβει μπορεί να ρίξουν μια βουτια και αν έχουν φέρει μαζί τους μαγιώ. Οι περισσότεροι όμως δεν θα έχουν θυμηθεί να πάρουν μαζί τους πετσέτα. Μπορείτε να στήσετε μία παλέτα και επάνω της να διακοσμήσετε μερικές πετσέτες τυλιγμένες σε ρολά και να τοποθετήσετε μερικά θαλασσόξυλα ανάμεσά τους.
Το μόνο που μένει είναι βγάλετε τα παπούτσια σας και να το διασκεδάσετε με την ψυχή σας!

Περισσότερα Νέα