Ικανοποίηση επιμελητηρίου για την ανάθεση σύνταξης μελετών στο Δρόμο Καλό Νερό – Τσακώνα

24 Ιουλίου - 17:09 Τοπικά

Το Επιμελητήριο Ηλείας, μπορεί να έστειλε προσφάτως επιστολή στον κ. Σπίρτζη εκφράζοντας την ανησυχία και την δυσφορία των μελών του για το δρόμο Πύργου – Πατρών, ωστόσο κρίνει θετική την απόφαση για την ανάθεση της σύνταξης των μελετών του  έργους «Καλό Νερό – Τσακώνας».

Αυτό επισημαίνει προς τον Υπουργό Υποδομών, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηλείας κ. Κώστας Νικολούτσος προσθέτοντας ακόμη όιτ «ελπίζουμε σε σύντομο διάστημα να συμβασιοποιηθεί η εκτέλεση του  έργου που είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την Ηλεία και την Τριφυλλία.

Η ανάθεση των μελετών έγινε στον παραχωρησιούχο της οδού «Κόρινθος – Τρίπολη – Καλαμάτα και ελπίζεται ότι πλέον θα υπάρξει ουσιαστική εξέλιξη κάτι που δυστυχώς δεν έχει μέχρι τώρα το τμήμα Πατρών – Πύργου. Ο κ. Νικολούτσος πάντως, επαναφέρει με την ευκαιρία και το αίτημα για την βελτίωση της οδικής άσφάλειας στον οδικό ΄άξονα «Πύργο; – Καλό Νερό» τονίζοντας ότι χρησιμοποιείται ευρέως και συναρτάται άμεσα με την επιχειρηματικότητα της Δυτ. Ελλάδας.

Ως γνωστόν ο συγκεκριμένος δρόμος εξακολουθεί να είναι εδώ και πολύ καιρό σε απαράδεκτη κατάσταση, εμφανίζοντας πολλά προβλήματα, για τα οποία ανα…φέρθηκαν εκτενώς μέλη του Δ.Σ. του ΕΒΕ στην τελευταία συνεδρίασή του.

Περισσότερα Νέα