Ικανοποίηση Σωματείων για τη συμμετοχή στη χθεσινή απεργία: Αισιόδοξο μήνυμα κλιμάκωσης της πάλης η μαζική και μαχητική απεργιακή συγκέντρωση στον Πύργο.

24 Ιουλίου - 19:37 Τοπικά

Χαιρετίζουμε τους εκατοντάδες  εργατοϋπαλλήλους, τους άνεργους, τους νέους και συνταξιούχους που με τη μαζική και μαχητική τους συμμετοχή σήμερα στην Απεργία έστειλαν μήνυμα αγώνα και μάχης ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο απαιτώντας καμία εμπλοκή της Ελλάδας, κανένας φαντάρος έξω από τα σύνορα.

Χαιρετίζουμε τους αυτοαπασχολούμενους του Πύργου που με τα σωματεία τους συμμετείχαν και στήριξαν τη σημερινή απεργιακή κινητοποίηση.

Η σημερινή μαζική και μαχητική απεργιακή συγκέντρωση στον Πύργο μπορεί να αποτελέσει βήμα κλιμάκωσης της πάλης του λαού μας ενάντια στην ακρίβεια και τις αυξήσεις στην ενέργεια, βήμα κλιμάκωσης για την υπογραφή ΣΣΕ με αυξήσεις στους μισθούς.

Συνεχίζουμε τον αγώνα μας. Χωρίς να χαθεί ούτε μέρα. Από αύριο κιόλας καλούμε να συνεδριάζουν οι διοικήσεις των συνδικάτων, να οργανωθούν περιοδείες, συνελεύσεις και συγκεντρώσεις σε κλάδους και χώρους δουλειάς, με στόχο την κλιμάκωση των αγώνων μας  την Πρωτομαγιά.

 

Τα σωματεία/φορείς:

Σύλλογος Εργαζομένων στους δήμους Πύργου, Αρχαίας Ολυμπίας, Ζαχάρως

Σύλλογος Υπαλλήλων  Περιφέρεις Ηλείας

Σύλλογος Εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης δήμων Πύργου, Αρχαίας Ολυμπίας

Σωματείο Εργαζομένων στις Εμπορικές Επιχειρήσεις και Υπηρεσίες Νομού Ηλείας

Σωματείο συνταξιούχων ΙΚΑ Πύργου

Σωματείο συνταξιούχων ΟΑΕΕ Πύργου

ΕΛΜΕ Ηλείας

ΕΔΟΠ ΔΕΗ Ηλείας

Συνδικάτο οικοδόμων Ν. Ηλείας.

Ομάδα Γυναικών Πύργου

Περισσότερα Νέα