Ηλεία: Φθινοπωρινό σκηνικό με βροχές, τοπικές καταιγίδες και αισθητή πτώση της θερμοκρασίας για τις επόμενες ημέρες

24 Ιουλίου - 16:32 Τοπικά

Φθινοπωρινό το σκηνικό του καιρού το νέο 24ωρο  (Τετάρτη 27/5) με μπόρες, βροχές, τοπικές καταιγίδες και αισθητή πτώση της θερμοκρασίας. Τα περισσότερα και εντονότερα φαινόμενα θα εντοπίζονται το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά – ορεινά. Την Πέμπτη και την Παρασκευή θα εντοπίζονται μόνο στα ηπειρωτικά – ορεινά. Γενικά καλός ο καιρός το Σαββατοκύριακο με την θερμοκρασία όμως να διατηρείται σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα.

Αναλυτικά, την Τετάρτη 27 Μαΐου 2020, περιμένουμε αρκετές νεφώσεις με μπόρες/τοπικές βροχές. Το μεσημέρι και το απόγευμα θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες κατά τόπους έντονες κυρίως στα ηπειρωτικά και πιθανόν να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί μέτριοι έως ισχυροί 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε πτώση και θα κυμανθεί από 13 έως 21 βαθμούς στα πεδινά και από 9 έως 16 βαθμούς στα ημιορεινά – ορεινά.

Το επόμενο τετραήμερο:

Την Πέμπτη & την Παρασκευή, περιμένουμε μπόρες και τοπικές βροχές στα ηπειρωτικά το μεσημέρι και το απόγευμα, η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο.

Το Σαββατοκύριακο, περιμένουμε λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία διατηρείται σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα.

πηγή: https://www.ileiakairos.gr/

Περισσότερα Νέα