Ηλεία: Ισχυρές καταιγίδες τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής

24 Ιουλίου - 16:21 Τοπικά

Στα δυτικά βορειοδυτικά της Ηλείας η πιθανότητα για λίγες βροχές και το νέο 24ωρο (Πέμπτη 3.12). Επιμένει η κακοκαιρία στην Ζάκυνθο για δεύτερο 24ωρο με ισχυρές βροχές και καταιγίδες. Προσοχή στην Ζάκυνθο, αυξημένος κίνδυνος πλημμυρών. Αργά τη νύχτα προς τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής οι ισχυρές καταιγίδες θα επηρεάσουν και την Ηλεία. Βαθμιαία βελτίωση του καιρού το πρωί της Παρασκευής.  Το Σάββατο δεν προβλέπονται βροχές, όπως και το μεγαλύτερο διάστημα της Κυριακής, νέο πέρασμα μετώπου καταιγίδων το βράδυ.

Αναλυτικά, την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2020, περιμένουμε αρκετές νεφώσεις, κυρίως στα δυτικά – βορειοδυτικά του νομού με πιθανότητα για λίγες βροχές. Οι άνεμοι νοτιοανατολικοί μέτριοι και στο Ιόνιο ισχυροί 6 και το βράδυ θυελλώδεις 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 19 βαθμούς στα πεδινά και από 6 έως 14 βαθμούς στα ημιορεινά – ορεινά.

Στην Ζάκυνθο, περιμένουμε νεφώσεις με ισχυρές βροχές και καταιγίδες. Οι άνεμοι νοτιοανατολικοί 6 με 8 μποφόρ, η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Το επόμενο τετραήμερο:

Την Παρασκευή περιμένουμε ισχυρές βροχές και καταιγίδες τις πρώτες πρωινές ώρες με σταδιακή βελτίωση. Οι άνεμοι σε εξασθένηση. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Το Σάββατο περιμένουμε λίγες νεφώσεις, οι άνεμοι ενισχύονται από το απόγευμα. Η θερμοκρασία σε άνοδο.

Την Κυριακή, περιμένουμε λίγες νεφώσεις, από το απόγευμα θα πυκνώσουν και το βράδυ θα εκδηλωθούν καταιγίδες. Σχεδόν θυελλώδεις άνεμοι στο Ιόνιο.

Τέλος, την Δευτέρα, περιμένουμε αρκετές νεφώσεις με τοπικές βροχές.

πηγή: https://www.ileiakairos.gr/

Περισσότερα Νέα