Ηλεία: Στη Δικαιοσύνη η οικογένεια της 27χρονης Δώρας – Όρισε ιατροδικαστή για να ριχτεί φως στην τραγωδία (video)

24 Ιουλίου - 16:31 Τοπικά

Οργή και πόνος κυριαρχούν στην οικογένεια της 27χρονης Δώρας (Θεοδώρας) από την Ηλεία. Μετά από 19 μέρες νοσηλείας στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών με καρδιακά προβλήματα έπειτα από  τοκετό με καισαρική, η νεαρή γυναίκα έπεσε σε κώμα και τελικά “έφυγε” από τη ζωή.

Το μοιραίο που επήλθε με το θάνατο της 27χρονης στην εντατική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών (ΠΓΝΠ) και βύθισε στο πένθος την οικογένεια Καλογερόπουλου, βάζει και νέα νομικά δεδομένα στην τραγική υπόθεση.

Η δικηγόρος της οικογένειας της 27χρονης, Γιάννα Παναγοπούλου, μίλησε στην εκπομπή “Μαζί σου” και στην Τατιάνα Στεφανίδου και αποκάλυψε ότι ήδη έχει υποβληθεί μήνυση κατά παντός υπευθύνου και έχει σχηματιστεί δικογραφία, την οποία χειρίζεται η αρμόδια εισαγγελέας.

Προκειμένου να ριχτεί φως στα αίτια θανάτου θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη (09.06.2020) νεκροψία – νεκροτομή και η οικογένεια έχει ορίσει τεχνικό σύμβουλο που θα παρίσταται στη διαδικασία.

Η κ. Παναγοπούλου υπενθύμισε ότι έχει διαταχθεί επείγουσα προκαταρκτική εξέταση για το τι συνέβη στην 27χρονη κατά την παραμονή της στο νοσοκομείο, ενώ μετέφερε την αποφασιστικότητα της οικογένειας να βρεθεί και να λάμψει η αλήθεια.

Παρακολουθήστε το σχετικό ρεπορτάζ με τη συνέντευξη της κ. Παναγοπούλου:

Παράλληλα, η δικηγόρος της οικογένειας, μιλώντας στον ANT1 τόνισε ότι περιμένουν και τα αποτελέσματα της προκαταρκτικής εξέτασης που έχει διατάξει ο Διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας, Γ. Καρβέλης, ώστε να διερευνηθούν οι συνθήκες, περιστάσεις, αιτίες και τυχόν λάθη και παραλείψεις του ιατρικού και λοιπού προσωπικού, του ΠΓΝΠ, όπου η 27χρονη Δώρα υποβλήθηκε στην καισαρική τομή στις 18 Μαΐου.

https://www.newsit.gr

Περισσότερα Νέα