Ηλεία: Βελτιώνεται ο καιρός τη νέα εβδομάδα

24 Ιουλίου - 16:21 Τοπικά

Μετά από τις αλλεπάλληλες κακοκαιρίες, βελτίωση του καιρού περιμένουμε το νέο 24ωρο (Δευτέρα 14.12). Χωρίς βροχές, ασθενείς ανέμους και ήπιες θερμοκρασίες θα κυλήσουν οι μέρες της νέας εβδομάδας.

Αναλυτικά, την Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2020, περιμένουμε το νωρίς το πρωί νεφώσεις οι οποίες ίσως δίνουν τοπικές ασθενείς βροχές, βαθμιαία ο καιρός θα ανοίξει με εξαίρεση τα ορεινά και νότια όπου θα διατηρηθεί η συννεφιά με πιθανότητα ασθενών βροχών, μέχρι το απόγευμα και εδώ θα σταματήσουν. Οι άνεμοι βόρειοι – βορειοδυτικοί 4 με 5 και στο Ιόνιο ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6-7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 15 βαθμούς στα πεδινά και από 6 έως 11 βαθμούς στα ημιορεινά – ορεινά.

Στην Ζάκυνθο, περιμένουμε αυξημένες νεφώσεις νωρίς το πρωί με πιθανότητα ασθενών βροχών. Γρήγορα ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι βόρειοι – βορειοδυτικοί 4 με 6 και στα ανοιχτά 7 μποφόρ, η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Το επόμενο τετραήμερο:

Την Τρίτη περιμένουμε λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία θα ανέβει λίγο ως προς τις μέγιστες τιμές, σε πτώση ως προς τις ελάχιστες.

Την Τετάρτη περιμένουμε αυξημένες νεφώσεις, χωρίς να προβλέπονται βροχές.

Την Πέμπτη περιμένουμε λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια, η θερμοκρασία σε μικρή κάμψη.

Την Παρασκευή αναμένονται νεφώσεις, χωρίς να φαίνονται ενδείξεις για βροχές.

πηγή: www.ileiakairos.gr/

Περισσότερα Νέα