ΙΝΚΑ Ηλείας: Καταδικάζουμε ην παράταση για τις χωματερές, απαιτούμε μέτρα προστασίας των πολιτών

24 Ιουλίου - 18:43 Τοπικά

Τη στήριξη και τη συμπαράστασή του στα αιτήματα των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής των λιμνών εκφράζει με ανακοίνωσή του το Ινστιτούτο Καταναλωτών Νομού Ηλείας. Αναλυτικά:

“Στηρίζουμε τους Κατοίκους στις Λίμνες και συμπαραστεκόμαστε στο Δίκαιο αίτημα τους καθώς και στον Αγώνα τους, ώστε να μην μετατραπεί ο Τόπος τους σε μια ακόμη ανεξέλεγκτη χωματερή ..

Καταδικάζουμε την 5η!!!!!!!! Συνεχόμενη Παράταση που δόθηκε από τον Αντί περιφερειάρχη Ηλείας κ. Καφυρα για το θέμα των Χωματερών, καθώς και καθιστούμε Υπεύθυνους , όλους τους εμπλεκόμενους Φορείς γιατί με την Πολιτική που εξασκούν εδώ και δεκαετίες, ,αποδείχτηκε ότι δεν είχαν την πολιτική βούληση να διαχειριστούν και να επιλύσουν το σοβαρότατο πρόβλημα της ρίψης και επεξεργασίας των Απορριμμάτων στην Ηλεία, με συνέπεια σήμερα να επιβαρύνονται περιβάλλον και Πολίτες .

Απαιτούμε από τις αρμόδιες Υπηρεσίες της Πολιτείας καθώς και από τους Δήμους του Νομού Ηλείας, να τηρήσουν τα μέτρα προστασίας υπέρ των Πολιτών, προκειμένου να μην θρηνήσουμε θύματα από ασθένειες .

Εδώ και Τώρα θα πρέπει σύσσωμη η Τοπική Πολιτική Ηγεσία του Νομού μας ,να βρει λύση για την δημιουργία χώρου ρίψης και επεξεργασίας των Απορριμμάτων…

ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ

Φώτης Αλεξόπουλος”

Περισσότερα Νέα