Και η Ηλεία παρούσα στην ιδρυτική Συνδιάσκεψη της ΝΕΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

6 Μαρτίου - 10:39 Τοπικά

Την Κυριακή 3 του Μάρτη ολοκληρώθηκε η Ιδρυτική Συνδιάσκεψη της Νέας Αριστεράς, την οποία παρακολούθησαν χιλιάδες αντιπρόσωποι με φυσική παρουσία καθώς και διαδικτυακά. Μεταξύ αυτών και μέλη από την Ηλεία με ουσιαστική συμβολή σε όλη τη διάρκεια των εργασιών.

Στη συνδιάσκεψη απηύθυνε χαιρετισμό και καταχειροκροτήθηκε ο Πρέσβης της Παλαιστινιακής Αρχής, ενώ εγκρίθηκε ψήφισμα ενάντια στη γενοκτονία του Παλαιστινιακού λαού στη Γάζα.

Η συνδιάσκεψη ενέκρινε την Ιδρυτική Διακήρυξη της Νέας Αριστεράς, την Πολιτική Απόφαση και ένα συνοπτικό κείμενο αρχών με τίτλο «Τι είναι και τι θέλει η Νέα Αριστερά». Ομόφωνα εγκρίθηκε και η συγκρότηση του Μεταβατικού Πανελλαδικού Συντονιστικού Οργάνου.

Οι στόχοι της Νέας Αριστεράς:

  • Ειρήνη και Σταθερότητα
  • Κλιματική Δικαιοσύνη
  • Κοινωνική Ισότητα
  • Νέο Παραγωγικό Μοντέλο
  • Κοινωνική Ευρώπη
  • Δημοκρατία παντού

Η Νέα Αριστερά απευθύνεται σε όλους τους πολίτες που ασφυκτιούν με την πολιτική της Δεξιάς και την ίδια στιγμή νιώθουν πως δεν υπάρχει πειστική απάντηση σε αυτή την πολιτική. Απευθύνεται σε όλο τον προοδευτικό, αριστερό κόσμο που αισθάνεται απογοητευμένος, πληγωμένος και πολλαπλά ματαιωμένος. Για την παραγωγή αριστερής πολιτικής, για την Αριστερά που χρειαζόμαστε.

Μαζί με όλες και όλους, για να φτιάξουμε την Αριστερά του 21ου αιώνα,  για τη ζωή που μας αξίζει!

Νέα Αριστερά! Η πολιτική επέστρεψε!

ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΗΛΕΙΑΣ

Περισσότερα Νέα