Καιρός Ηλεία: Βελτίωση για λίγο και μετά νέες βροχές

24 Ιουλίου - 16:22 Τοπικά

Βελτίωση του καιρού το νέο 24ωρο (Δευτέρα 30.11). Την Τρίτη, 1η Δεκεμβρίου, υπάρχει πιθανότητα για λίγες τοπικές και ασθενείς βροχές κυρίως στα ηπειρωτικά, ενώ την Τετάρτη θα είναι περισσότερες. Νέα επιδείνωση του καιρού περιμένουμε την Πέμπτη.

Αναλυτικά, την Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020, περιμένουμε αρχικά νεφώσεις στα νότια με πιθανότητα για τοπικές βροχές το πρωί με γρήγορη βελτίωση, στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις το πρωί και γενικά αίθριο καιρό κατά την διάρκεια της ημέρας. Οι άνεμοι βοριάδες στα 3 με 5  μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 19 βαθμούς στα πεδινά και από 7 έως 15 βαθμούς στα ημιορεινά – ορεινά.

Στην Ζάκυνθο, περιμένουμε νεφώσεις με λίγες βροχές νωρίς το πρωί και γρήγορη βελτίωση. Οι άνεμοι βόρειοι 3 με 5 μποφόρ, η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Το επόμενο τετραήμερο:

Την Τρίτη περιμένουμε αρκετές νεφώσεις με πιθανότητα για λίγες τοπικές και ασθενείς βροχές. Οι άνεμοι βορειοδυτικοί έως μέτριοι. Η θερμοκρασία στα ίδια επίπεδα.

Την Τετάρτη περιμένουμε κατά τόπους και κατά περιόδους βροχές και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι στρέφονται σε νοτιοανατολικούς και ενισχύονται.

Την Πέμπτη, περιμένουμε βροχές & καταιγίδες και θυελλώδεις νοτιάδες στο Ιόνιο. Η θερμοκρασία σε πρόσκαιρη μικρή άνοδο.

Τέλος, την Παρασκευή, περιμένουμε ύφεση της κακοκαιρίας.

https://www.ileiakairos.gr/

Περισσότερα Νέα