Καιρός: Με υψηλές θερμοκρασίες έως το τέλος του 2023 – «Έρχονται» βροχές μετά την Πρωτοχρονιά

26 Δεκεμβρίου - 15:33 Τοπικά

Με ανοιξιάτικο καιρό θα κάνουμε αλλαγή χρόνου, σύμφωνα με την τελευταία πρόβλεψη του Θοδωρή Κολυδά. Οι υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες αναμένεται να διατηρηθούν έως την Πρωτοχρονιά.

Με καιρό ανάλογο με εκείνον κατά τις ημέρες των Χριστουγέννων θα αποχαιρετίσουμε το 2023, ενώ το σκηνικό αναμένεται να αλλάξει μετά την Πρωτοχρονιά.

Όπως αναφέρει ο Θοδωρής Κολυδάς με ανάρτησή του στο Facebook την Τρίτη (26.12.23), «μετά την Πρωτοχρονιά και συγκεκριμένα προς τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας φαίνεται να αλλάζει ο καιρός με πολλές βροχές.

Tα σημερινά δεδομένα δείχνουν ότι η αλλαγή του χρόνου θα γίνει χωρίς προβλήματα, με την θερμοκρασία να διατηρείται σε επίπεδα πάνω από τα κανονικά για την εποχή».

Σημειώνεται πως στους -4.6 °C έπεσε η θερμοκρασία στη Βουτύρο Καρπενησίου το πρωί της Τρίτης, τιμή που αποτελεί την ελάχιστη της ημέρας για τη χώρα.

Στον πίνακα που ακολουθεί παρουσιάζονται οι 8 χαμηλότερες θερμοκρασίες που κατέγραψαν οι σταθμοί του δικτύου του meteo.gr / Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

newsit.gr

Περισσότερα Νέα