Κάλεσμα Αντωνακόπουλου σε όλη την Αντιπολίτευση για κατάθεση πρότασης μομφής κατά του Δημάρχου Πύργου: Η Δημοτική Αρχή συνεχίζει ,απτόητη ,την καταστροφή του Πύργου

24 Ιουλίου - 17:08 Τοπικά

Κάλεσμα στην αντιπολίτευση του Δήμου Πύργου να καταθέσει σύσσωμη πρόταση μομφής κατά του Γαβρίλη Λιατσή απέυθυνε με ανακοίνωσή του ο επικεφαλής της μείζωνος αντιπολίτευσης Τάκης Αντωνακόπουλος. Στην ανακοίνωσή του αναφέρει αναλυτικά τους λόγους, οι οποίοι των ωθούν σε αυτή την κίνηση. Αναλυτικά:

“Τελειωμό δεν  έχουν τα κατορθώματα του Δήμαρχου Πύργου κου ΛΙΑΤΣΗ, μέσω των  οποίων  καθημερινά  καταστρέφει την τοπική οικονομία και κοινωνία. Μετά την  υπογραφή της υπουργικής απόφασης από την υφυπουργό Οικονομικών κα Παπανατσιου, σχετικά με τις ευεργετικές ρυθμίσεις για  αποπληρωμή σε  24 δόσεις των  ληξιπροθέσμων οφειλών στο  δημόσιο χωρίς  προσαυξήσεις, ανακαλύφθηκε ότι ο δήμος ΠΥΡΓΟΥ  ΕΞΑΙΡΕΙΤΑΙ, παρότι έχει  κηρυχτεί πλημμυροπληκτος. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ  ΠΥΡΓΟΥ  και  τα παλικάρια του έκαναν πάλι το  θαύμα τους. Δεν  απέστειλαν την σχετική πρόταση που είχε  αποφασιστεί στο δημοτικό συμβούλιο. Να  υπενθυμίσουμε ότι η  δημοτική αρχή δεν απέστειλε πρόσφατα στον  υπουργό ΠΑΙΔΕΙΑΣ την  απόφαση  του δημοτικού συμβουλίου για  την  διατήρηση του Τμήματος ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ  ΚΑΙ  ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ στο  ΤΕΙ  ΠΥΡΓΟΥ. Δεν απέστειλε  καμία πρόταση στην πρόσφατη προκήρυξη για  ΥΠΟΔΟΜΕΣ  του  υπουργείου ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ενώ είχε έτοιμη και  ώριμη την πρόταση για το πρώτο  ΛΥΚΕΙΟ. Δεν  απέστειλε καμία  πρόταση  στην τελευταία προκήρυξη του υπουργείου ΥΓΕΙΑΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ για  δημιουργία  νέων δομών  ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ  ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ. Αντίθετα απέστειλε  προτάσεις στον  κο  ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ και στον κο ΤΣΙΡΩΝΗ να κατέλθουν στον ΠΥΡΓΟ ,ως ”άγιοι προστάτες ” της πόλης. Επίσης απέστειλε πρόταση στον Υπουργό Δικαιοσύνης κο ΚΟΝΤΟΝΗ ,να  παρευρεθεί στην λιτάνευση της  εικόνας του πολιούχου της πόλης μας, Αγίου Χαραλάμπους. Καλούμε όλη την  αντιπολίτευση να  καταθέσουμε από  κοινού ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΜΦΗΣ ΚΑΤΑ  ΤΟΥ  ΔΗΜΑΡΧΟΥ στο  δημοτικό συμβούλιο.”

Περισσότερα Νέα