Κάλεσμα Παν. Μπράμου στους εθελοντές για συμμετοχή στις δράσεις του lets do it Greece την Κυριακή

24 Ιουλίου - 17:19 Τοπικά

Κάλεσμα συμμετοχής στις εθελοντικές δράσεις που οργανώνονται στην  Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας απεύθυνε με δήλωσή του ο Βοηθός Περιφερειάρχη, Εντ. Περιφερειακός Σύμβουλος επί θεμάτων Εθελοντισμού, Αθλητισμού, Ολυμπισμού κ. Παναγιώτης Μπράμος:

«Λίγες  ώρες απομένουν μέχρι να αποδείξει καθένας και καθεμία από εμάς πόσο πραγματικά νοιάζεται για τον τόπο του, για το περιβάλλον, για αυτήν τη γη που έχουμε όλοι δανειστεί από τα παιδιά μας και οφείλουμε να τους την παραδώσουμε φροντισμένη, καθαρή, παραγωγική, όμορφη όπως πρέπει να είναι.

Η συμμετοχή στην καμπάνια «Let’s Do It Greece» δεν αποτελεί μονάχα έμπρακτη απόδειξη αυτής της επιθυμίας όλων μας για την ποιοτική και αισθητική αναβάθμιση της πόλης, του πάρκου, της γειτονιάς μας, αλλά και ένα μάθημα ζωής και ευαισθησίας προς τα παιδιά μας, ώστε κι αυτά με τη σειρά τους να διδάξουν τα δικά τους.

Δίνουμε ραντεβού και συμμετέχουμε ενεργά στις δράσεις που έχουν προγραμματίσει οι φορείς και οι εθελοντικές ομάδες την Κυριακή 26 Απριλίου και αποτυπώνονται στο Χάρτη Δράσεων της Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Περισσότερες πληροφορίες για τους ακριβείς τόπους και χρόνους μπορούν να αντληθούν από τον παρακάτω σύνδεσμο: https://drive.google.com/file/d/0B-_-9DFsudfMa2xFVmwwT3RLblE/view?usp=sharing

Ας αναλάβουμε λοιπόν την ευθύνη αυτή και ας μην ολιγωρήσουμε. Ας μην αρχίσουμε να προβάλουμε τις οποιεσδήποτε δικαιολογίες. Μπορούμε να βρούμε χίλιους λόγους για να μην κάνουμε τίποτα. Ένας όμως μόνο λόγος αρκεί για να ενεργοποιηθούμε. Να πούμε: αγαπώ τον τόπο μου!

Ας το κάνουμε!»

Περισσότερα Νέα