Καλωσόρισμα αλά ελληνικά . Εθελοντές , επιχειρηματίες και Λιμενικό ταμείο ετοίμασαν θερμή υποδοχή στους τουρίστες στο Κατάκολο

24 Ιουλίου - 17:18 Τοπικά

Μια θερμότατη υποδοχή σε τουρίστες εν ώρα κρουαζιέρας δυο πλοίων που κατέπλευσαν το πρωί της Πέμπτης στο λιμάνι Κατακόλου διοργάνωσαν εθελοντές μέλη πολιτιστικών συλλόγων , επιχειρηματίες της Ηλείας που προσέφεραν τοπικά προϊόντα , με την αρωγή του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πύργου.

Η εκδήλωση της υποδοχής ξεκίνησε με μέλη των συλλόγων Πολιτεία Ηλιδα Ολυμπία εκ μέρους της  επικεφαλής κας Σοφίας Χίντζιου , του συλλόγου «Οι Πυργιώτισσες εκ ¨μέρους της προέδρου κας Ανδριάννας Αγγελακοπούλου , του «Πύργου Όλοι μαζί» εκ μέρους της κας Λόπης Νικολοπούλου και πολλών άλλων  εθελοντών από τους δήμους Πύργου , Ηλιδας και Πηνειού.

Επιχειρηματίες από όλη την Ηλεία προσέφεραν εδέσματα ενώ οι κυρίες των συλλόγων έβαλαν τα δυνατά τους και εντυπωσίασαν με φαγητά και γλυκίσματα που ετοίμασαν κερνώντας τους επιβάτες των κρουαζεροπλοιων Prinserdam και Majesty Thomson .

Mουσικά και κυρίως χορευτικά πλαισίωσαν το καλωσόρισμα , τα μέλη του Λυκείου Ελληνίδων Πύργου ξεσηκώνοντας στην κυριολεξία ξένους και ντόπιους επισκέπτες σε χορό και τραγούδι στην κεντρική προβλήτα.

Η Διοίκηση του Δ.Λ.Τ. Πύργου, ο Λιμενάρχης Κατακολου  και οι εθελοντές ,που μετείχαν απηυθυναν ένα ανοιχτό καλωσόρισμα στους τουρίστες της κρουαζιέρας στο Κατάκολο υποδεχόμενοι τόσο τους ιδιους τους επισκέπτες οσο και τον νέο μηνα που παραδοσιακά συνδυάζει την ανθοφορία της φυσης και την καλή , θετική, διάθεση.

Παρόμοιες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν και μέσα στο καλοκαίρι υποσχέθηκαν οι διοργανωτές .

Περισσότερα Νέα