Κατάκολο: Δέντρο «απειλεί» να πέσει σε σπίτι. Αδιαφορία απο τη Δημοτική αρχή καταγγέλλει ο ιδιοκτήτης

24 Ιουλίου - 19:19 Τοπικά

Με τον φόβο να καταλήξει στο σπίτι του ένα πολύ ψηλό δέντρο που έχει σχεδόν πέσει, ζει τους τελευταίους μήνες η οικογένεια του Κώστα Φουστούκου στο Κατάκολο.
Εδώ και μήνες προσπαθεί να πείσει τους αρμόδιους να κινητοποιηθούν και να δώσουν εντολή ώστε να κοπεί και να απομακρυνθεί το δέντρο που έχει πέσει και βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την κουζίνα του σπιτιού.
Όπως μας κατήγγελλε ο κος Φουστούκος από τον Αύγουστο έχει ενημερώσει την αντίστοιχη υπηρεσία πολιτικής προστασίας του Δήμου καθώς και τον αντιδήμαρχο τεχνικών υπηρεσιών και ουσιαστικά παρακαλάει να έρθει συνεργείο, ώστε να κόψει τα δέντρα που κρέμονται έτοιμα να πέσουν πάνω στο σπίτι.  Μάλιστα εκείνη την περίοδο υπήρχε στο Κατάκολο εργολάβος του Δήμου  ο οποίος έκοβε  επικίνδυνα δέντρα και μάλιστα ακριβώς δίπλα από την οικία του στο κοιμητήριο.
“‘Έχουμε φθάσει στα μέσα του Οκτώβρη και ενώ ο κος Αργυρόπουλος είχε δεσμευτεί οτι μέχρι τα μέσα Σεπτέμβρη ο εργολάβος θα προχωρούσε στην κοπή του δέντρου, τελικά δεν εμφανίστηκε κανείς” τονίζει χαρακτηριστικά.
Όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες το μεγάλο έχει πέσει προς την μεριά του σπιτιού ακουμπώντας την κουζίνα ωστόσο ειδικά όταν φυσάει ή όταν βρέχει, υπάρχει κίνδυνος να «γλιστρήσει»  και να πέσει προς την κατοικία κάνοντας μεγάλη ζημιά.

Περισσότερα Νέα