Κατεπείγουσα συνεδρίαση σήμερα του Δημοτικού Συμβουλίου Πύργου

24 Ιουλίου - 17:04 Τοπικά

Κατεπείγουσα συνεδρίαση πραγματοποιεί  σήμερα 8 Ιουνίου 2017, ημέρα Πέμπτη και ώρα  14.00 μ.μ το Δημοτικό Συμβούλιο Πύργου.

Θέματα  ημερήσιας διάταξης:

  1. 1.       Λήψη απόφασης έγκρισης κέντρων στάσιμων οικισμών για τον καθορισμό ακτίνας 800μ. για την ανάρτηση των δασικών χαρτών, κατόπιν της υπ’ αριθμ. 57/2017 απόφασης – εισήγησης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

 

  1. 2.      Λήψη απόφασης για την κατανομή ποσού 130.114,53€ (β΄δόση 2017) στις σχολικές επιτροπές Μονάδων Α/βάθμιας – Δ/βάθμιας Εκπ/σης για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών των σχολείων και για τη καταβολή των εξόδων κίνησης των σχολικών τροχονόμων (Μάρτιος – Ιούνιος 2017).

 

  1. 3.      Λήψη απόφασης παραχώρησης χρήσης  τεσσάρων (4) αιθουσών του 5ου Δημοτικού Σχολείου Πύργου για την πραγματοποίηση εξετάσεων γλωσσομάθειας.

 

  1. 4.      Λήψη απόφασης έγκρισης μετακινήσεων εκτός έδρας.

 

[Η συνεδρίαση έχει κατεπείγοντα χαρακτήρα:

1ο θέμα: Είναι απαραίτητη η λήψη απόφασης προκειμένου κα καθοριστούν τα όρια των στάσιμων οικισμών του δήμου για την ανάρτηση των δασικών χαρτών και την άμεση ενημέρωση των πολιτών.

2ο θέμα: Εν όψει λήξεως του σχολικού έτους είναι απαραίτητη  η λήψη απόφασης για την κατανομή του ποσού για την κάλυψη των λειτουργικών αναγκών των σχολείων και ιδιαίτερα για τη μισθοδοσία των σχολικών τροχονόμων.

3ο θέμα: Είναι απαραίτητη η λήψη παραχώρησης του σχολείου για την πραγματοποίηση εξετάσεων γλωσσομάθειας το Σάββατο 10 Ιουνίου 2017.

4ο θέμα: Είναι απαραίτητη η έγκριση της μετακίνησης του Δημάρχου και του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου προκειμένου να συμμετάσχουν σε συνεδρίαση της Επιτροπής Ανάπτυξης και Υποστήριξης Επιχειρηματικότητας της ΚΕΔΕ που θα πραγματοποιηθεί στην Κέρκυρα στις 9 Ιουνίου.]

 

Περισσότερα Νέα