Κέφι, Τραγούδι και Χορός σε Κατάκολο και Σπιάντζα για τα Κούλουμα (φωτο)

18 Μαρτίου - 19:23 Τοπικά

Ο καλός καιρός και η ηλιοφάνεια που κυριάρχησαν το πρωί της Καθαράς Δευτέρας (18/03/24) βοήθησαν ώστε το Κατάκολο να πλημμυρίσει από κόσμο για τα κούλουμα. Ο Δήμος Πύργου και το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο μαζί με συλλόγους της περιοχής είχαν φροντίσει για τα σαρακοστιανά που απόλαυσαν μαζί με ζωντανή μουσική όσοι βρέθηκαν στο λιμάνι του Πύργου.

Ο Δήμαρχος Πύργου κ. Στάθης Καννής κατά το σύντομο χαιρετισμό του, αφού απηύθυνε ευχές προς όλους τους παρευρισκόμενος , τους κάλεσε να αφήσουν τα προβλήματα για λίγο και να διασκεδάσουν.

Ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κ. Κώστας Νικολούτσος μίλησε για τις πρώτες αυτές εκδηλώσεις που διοργανώθηκαν από το Δ.Λ.Τ.

Και στη Σπιάτζα

Ο Δήμαρχος Πύργου κ Στάθης Καννής συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Πρασίνου Βασίλη Φάμελο και την πρόεδρο της Τ.Κ Πύργου Νανά Κρεστενίτη, βρέθηκε κοντά και στους κατοίκους του παραθαλάσσιου οικισμού της Σπιάτζας όπου και αυτοί γιόρτασαν τα κούλουμα με εκδήλωση που διοργάνωσε ο Σύλλογος Οικιστών.

Ο Δήμαρχος αντήλλαξε ευχές μαζί τους ενώ ενημερώθηκε για τα προβλήματα που τους απασχολούν.

Το παρόν έδωσαν επίσης ο Αντιπεριφερειάρχης Τουριστικής Ανάπτυξης Δημήτρης Νικολακόπουλος , ο Αντιπεριφερειάρχης εξυπηρέτησης του πολίτη και ψηφιακής διακυβέρνησης Θοδωρής Βασιλόπουλος και ο Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Πύργου Ανδρέας Γαλανόπουλος.

Περισσότερα Νέα