Κίνημα Αλλαγής: Επιπτώσεις από την πανδημία και Ανασύνθεση της Νομαρχιακής Επιτροπής Ηλείας!

24 Ιουλίου - 16:31 Τοπικά

Με την συμμετοχή του Μανώλη Χριστοδουλάκη γραμματέα του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ συνεδρίασε με τηλεδιάσκεψη στις 18/6/20 η Νομαρχιακή Επιτροπή Ηλείας!
Η συνεδρίαση έγινε με διευρυμένη σύνθεση και με την συμμετοχή των γραμματέων των Τ.Ο και στελεχών από τους μαζικούς χώρους!
Η συνεδρίαση είχε σαν αντικείμενο:
Α) Την συζήτηση για το πολιτικό πλαίσιο και την στρατηγική του Κινήματος Αλλαγής εν μέσω των νέων πρωτόγνωρων συνθηκών που δημιούργησε η πανδημία του Covid-19, τόσο πανελλαδικά όσο και τοπικά και τις επιπτώσεις στους συμπολίτες μας!
Β) Την διατύπωση προτάσεων, στο αμέσως επόμενο διάστημα, για την συμπλήρωση και ανασύνθεση της Νομαρχιακής Επιτροπής για την καλύτερη λειτουργικότητα και αποτελεσματικότητα του οργάνου στο πλαίσιο της πανελλαδικής ανασυγκρότησης του κόμματος.
Γ) Αποφάσισε την πραγματοποίηση διαδικτυακών εκδηλώσεων για την προώθηση των σοβαρών ζητημάτων του νομού μας όπως, α) Ολυμπία Οδός, β) συντήρηση και ζημιές στο αρδευτικό δίκτυο, (μετά και το αίτημα για μεταφορά νερού στην Αχαΐα), γ) το μέλλον του πρωτογενούς και του μεταποιητικού τομέα, μετά και από την ελλιπή ενίσχυση του από τα μέτρα λόγω της πανδημίας, από την κυβέρνηση της Ν.Δ. κλπ!

Περισσότερα Νέα