Κίνηση «Καθαρό Ποδόσφαιρο»: Η Ντροπή επιστρέφεται Ο Αγώνας συνεχίζεται! Δεν τελειώσαμε ακόμη κ. Κουλούρη

24 Ιουλίου - 17:09 Τοπικά

Οι ΕΚΛΟΓΕΣ – ΠΑΡΩΔΙΑ ολοκληρώθηκαν  και το «τέλειο έγκλημα» εις βάρος του ηλειακού ποδοσφαίρου εξετελέσθη με … συνοπτικές διαδικασίες.

ΠΕΡΙΧΑΡΗΣ και λαλίστατος από την «πρωτιά» και την… «μεγαλειώδη νίκη» ο άνθρωπος με τις «καταστρεπτικές» τακτικές στον χώρο του αθλήματος, με περισσή ΘΡΑΣΥΤΗΤΑ έκανε νύχτα – μέρα δηλώσεις, κατηγορώντας όσους προσπάθησαν και θέλησαν να μιλήσουν ή να αναδείξουν την ανάγκη της εξυγίανσης, της δικαιοσύνης και της επιστροφής στην κανονικότητα της ΕΠΣ Ηλείας.

Του ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ λοιπόν τους «βαρύγδουπους» χαρακτηρισμούς  και του το τονίζουμε μιας και μας προκάλεσε ανοήτως:

Η ΝΤΡΟΠΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ

 

Έτρεξε μόνος του και… βγήκε πρώτος  και καμαρώνει  πάνω στις … δάφνες του!!  Πόσο υπερήφανος μπορεί να αισθάνεται; Και πόσο ήσυχος μπορεί να είναι άραγε με την συνείδησή του;

 

Με ένα καταστατικό που αποτέλεσε προϊόν ενός πονηρού ΣΧΕΔΙΟΥ κάτι που φρόντισε ένα χρόνο νωρίτερα, αντί να ενδιαφερθεί για τα πραγματικά προβλήματα και να δώσει λύσεις, παραπλάνησε τα  Σωματεία και επιδίωξε να αφήσει μακριά του ΚΑΘΕ ΥΓΙΗ ΣΚΕΨΗ που θα του ήταν φυσικά εμπόδιο καθώς του ήταν αδύνατον να διανοηθεί ότι μπορεί να έχει αντίπαλο στις εκλογές.

Τις οποίες και επέλεξε να κάνει ο ίδιος με τα … «εξαπτέρυγά» του μέσα σε … έξι εργάσιμες μέρες  με απολύτως αιφνιδιαστικό τρόπο τρείς μήνες πριν από την λήξη της θητείας του εν μέσω πλήρους εξέλιξης των τοπικών πρωταθλημάτων και χωρίς να έχει προηγηθεί διοικητικός και οικονομικός απολογισμός…..

ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙ για το… ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ ΤΟΥ

Ας του το ξανατονίσουμε λοιπόν εμείς οι… ανίκανοι και ανεπαρκείς όπως μας αποκάλεσε:

Η ΝΤΡΟΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΔΙΚΗ ΤΟΥ

 

Με αλλαζονική συμπεριφορά  υπερηφανεύτηκε στα Αθλητικά Σωματεία ότι αυτός και μόνον αυτός έχει θέση και δικαίωμα στην διαχείρηση του ηλειακού ποδοσφαίρου. Με την ίδια συμπεριφορά  ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟΣ και με απαράδεκτες ΕΝΕΡΓΙΕΣ δεν δίστασε να δημιουργήσει «κλίμα» σε βάρος εκπροσώπους των Σωματείων  που «τόλμησαν» να έχουν διαφορετική άποψη από την δική του.

Δηλώνουμε ξεκάθαρα την συμπαράσταση μας στις ομάδες που αντιστάθηκαν  και εξακολουθούμε να στηρίζουμε το Σωματείο «ΘΡΙΑΜΒΟΣ» στην δικαστική μάχη που δίνει απέναντι σε ένα τέτοιο κατεστημένο. Η τιμωρία του – «θυσία» για την αποκάλυψη της πραγματικότητας δεν θα πάει χαμένη.

Συνεχίζουμε τον αγώνα μας και πιστεύουμε ότι σύντομα θα δικαιωθεί. Δεν τελειώνουμε εδώ με τον κ. Κουλούρη…

Όσο και αν δεν το θέλει όσο και αν το φοβάται η ΑΛΗΘΕΙΑ για όσα ευτράπελα και άδικα έχει κάνει θα «λάμψει». Και τότε…..

Είμαστε λοιπόν εδώ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΝΤΡΟΠΗ. Αλλά με θάρρος με αυθεντικότητα με διάθεση διαλόγου με όλους τους εκπροσώπους των ομάδων μας.

Η ΕΠΣ ΗΛΕΙΑΣ  δεν αξίζει την τύχη που έχει σήμερα….

ΣΗΜ:  Ο δικηγόρος που διασκέδαζε μαζί σας στα προηγούμενα επινείκια (κάπου εκεί στο Λαντζόι) ήταν ό ίδιος που ορίσθηκε να … κάνει τον Πρόεδρο της Εφορευτικής Επιτροπής των εκλογών; Ο Δικηγορικός Σύλλογος  έχει άποψη; Αν όχι ο Πρόεδρος,  τουλάχιστον τα μέλη του;

 

 

Για την Κίνησή μας

ο εκπρόσωπός της

ΠΕΤΡΟΣ ΜΠΗΛΙΩΝΗΣ

Περισσότερα Νέα