Κίνηση «ΚΑΘΑΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ»: Η παρωδία συνεχίζεται με παράνομη συνέλευση!

24 Ιουλίου - 17:07 Τοπικά

Σε ένα κλίμα διαρκών παρατυπιών και αλαζονικών συμπεριφορών οι διαδικασίες στην ΕΠΣ Ηλείας, τόσο στην οργάνωση των τοπικών πρωταθλημάτων όσο και στην ίδια την λειτουργία της διοικητικής της δομής συνεχίζονται αμείωτα.

Η «παρέα» του κ. Κουλούρη και του περιβάλλοντός του δείχνει από μόνη της πλέον τα σημάδια μιας απαράδεκτης εικόνας στον χώρο του ηλειακού ποδοσφαίρου προστρέχοντας κατά τις συνήθειές της να επιβεβαιώσει ότι το μόνο που τελικά την ενδιέφερε ήταν η εξασφάλιση της καρέκλας και μιας ακόμη θητείας με τις γνωστές «εκλογές-μαϊμού» με τις οποίες γέλασε και ο κάθε πικραμένος.

Τις παράνομες όπως εμείς πιστεύουμε ενέργειες των αρχαιρεσιών ακολουθούν και άλλες με την ίδια τακτική και μεθοδολογία, για να μην χαθεί η καρέκλα και η απαραίτητη για τους ίδιους εξουσία την οποία επιδιώκουν να απολαμβάνουν καταπατώντας κάθε έννοια δημοκρατίας και δεοντολογίας.

Όπως και πριν, έτσι και πολύ περισσότερο τώρα, τις τελευταίες μέρες διαπιστώνουμε μια σειρά από λάθη και αστοχίες, αποφάσεις που λαμβάνονται με προχειρότητα και συχνά αναθεωρούνται, διαιτησίες που προκαλούν οργή και εκνευρισμό και μια απίστευτη προσπάθεια απόλυτου ελέγχου σε όλα τα επίπεδα των Σωματείων. Πάντα βεβαίως εις βάρος των ίδιων των παραγόντων που τα εκπροσωπούν και πασχίζουν παρά τις τεράστιες δυσκολίες να τα κρατήσουν «ζωντανά» και δραστήρια.

Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά το σημερινό καθεστώς που δεν βάζει πουθενά όρια στην «μεθυστική» εξουσιαστική νοοτροπία του έρχεται και καλεί σε νέα συνέλευση τα Σωματεία την Δευτέρα!

Μια απολογιστική συνέλευση για τα πεπραγμένα της προηγούμενης διοίκησης που θα τα κάνει η σημερινή (πάντα παράνομη κατά την δική μας εκτίμηση) και αφού έχει προηγηθεί η εκλογική της απολογιστικής διαδικασίας!

Πρόκειται για πραγματική παρωδία… Σαν να ανεβάζουν… θεατρική παράσταση με κωμικοτραγικούς ρόλους που μας παραπέμπει περισσότερο στους πρόσφατους εορτασμούς του ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ και της Αποκριάς και των ΜΑΣΚΑΡΑΔΩΝ.

Το χειρότερο και το πιο σοβαρό από όλα αυτά είναι ότι με τέτοιες διαδοχικές απίστευτες καταστάσεις απαξιώνεται το ίδιο το άθλημα. Και στον τόπο μας, αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα, σε κάθε γωνιά της οποίας μόνο με… αστεία λόγια αποστροφής μιλούν για την Ένωσή μας.

Καλούμε τα Σωματεία να αντισταθούν μπροστά σε αυτό που συμβαίνει, και να μην συμμετάσχουν με την παρουσία και την ψήφο τους στην συγκεκριμένη παράνομη και αντικαταστατική συνέλευση.

Γνωρίζουμε πολύ καλά τις πιέσεις που τους ασκούνται και οι οποίες θα ενταθούν μέχρι και την τελευταία ώρα. Η γνωστή τακτική θα επαναληφθεί για μια ακόμη φορά. Με συνεχή τηλέφωνα, (ακόμη και τη νύχτα) που μετατρέπονται σε… έμμεσοι εκβιασμοί θα ζητηθείη συμμετοχή τους.

Οι φίλοι παράγοντες ωστόσο, πιστεύουμε ότι σε καμία περίπτωση δεν θα επιτρέψουν τέτοιες τακτικές που εκτός των άλλων προσβάλλουν τη νοημοσύνη τους και τις ομάδες που εκπροσωπούν.

 

«ΟΧΙ» λοιπόν στην συνέλευση – παρωδία…

Εμείς δεν θα σταματήσουμε να καταγγέλουμε αυτές τις πρακτικές και να στοχεύουμε στην εξυγίανση και στον απεγκλωβισμό του ηλειακού ποδοσφαίρου από το καθεστώς του Κουλούρη και της παρέας του. Και σε αυτή την προσπάθειά μας, μπορούμε πολλοί περισσότεροι και στην ίδια κατεύθυνση να τα καταφέρουμε.

Για την Κίνησή μας

ΠΕΤΡΟΣ ΜΠΗΛΙΩΝΗΣ

Περισσότερα Νέα