ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ «ΚΑΘΑΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ»: Λάθη και ευτράπελα χωρίς φραγμό και όριο…

24 Ιουλίου - 17:12 Τοπικά

Οι συνεχιζόμενες αβλεψίες και παρατυπίες στη διοργάνωση των πρωταθλημάτων και στην απονομή του πειθαρχικού δικαίου, προκαλούν τα σωματεία και την φίλαθλη κοινή γνώμη της Ηλείας.

Μέχρι και την αλλαγή της χειμερινής ώρας ξέχασαν… με συνέπεια να διεξάγονται αγώνες μέσα στο σκοτάδι!

Με πολύ αργά αντανακλαστικά, κάνουν το ένα λάθος πίσω στο άλλο και η συνηθισμένη δικαιολογία τους είναι «τι να κάνουμε ρε παιδιά, άνθρωποι είμαστε και κάνουμε λάθη!»

Μόνον που τα λάθη αυτά είναι επαναλαμβανόμενα κάθε χρόνο, αποδεικνύοντας την ανεπάρκεια της αποτυχημένης σε κάθε επίπεδο, διοίκησης Κουλούρη των λοιπών συγγενών και παρατρεχάμενων.

Στον πειθαρχικό  τομέα δημιουργούν δικά τους, πρωτοφανή δεδικασμένα με τα οποία ανατρέπουν κανονισμόύς και διατάξεις που ισχύουν σε ολόκληρη την Ελλάδα!

Το πρόγραμμα, όπως κάθε χρόνο γίνεται «πατσαβούρα» με συνέπεια να ψάχνονται τα ηλειακά σωματεία, αδυνατώντας να καταρτίσουν τον δικό τους προγραμματισμό, αφού περιμένουν μέχρι τελευταία στιγμή τις αποφάσεις της ΕΠΣΗ προκειμένουν να δουν τι θα κάνουβν.

Αδυνατούν να διοργανώσουν τα πρωταθλήματα υποδομών, φτιάχνοντας προκηρύξεις στο «πόδι» με αποτέλεσμα να μην υπάρχει αρχή, μέση και τέλος, στον ευαίσθητο αυτό τομέα που θα έπρεπε να αποτελούσε την κυριότερη προτεραιότητα της Ένωσης.

Μέσα σε όλα αυτά, κάνουν προσωπικά παιχνίδια  σε ότι έχει να κάνει με την Ε.Π.Ο. όπου μοναδικό τους μέλημα, είναι οι οικογενειακές τους επιδιώξεις και αμετροεπείς φιλοδοξίες.

Αισθάνονται την Ένωση ως τσιφλίκι τους και ενεργούν ανάλογα! Εκτέθηκαν ανεπανόρθωτα βέβαια με τα τερτίπια τους και την απόλυτη συμπόρευσή τους, με το παλιό σύστημα Ε.Π.Ο. που κατέρρευσε ολοκληρωτικά.

Δεν είχαν αντίληψη της πραγματικότητας και η υπέρμετρη φιλοδοξία τους, δεν τους επιτρέπει να αντιληφθούν το συμφέρον του Ηλειακού ποδοσφαίρου.

Η κίνησή μας έχει ταχθεί εξ αρχής με την αλλαγή σελίδας στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, που στηρίζεται από εκείνες τις δυνάμεις που επιθυμούν το «καθαρό ποδόσφαιρο» σε όλα τα επίπεδα.

Γνωρίζουμε τα προβλήματα με κάθε λεπτομέρεια και έχουμε την διάθεση να αγωνισθούμε για να διορθώσουμε εκείνα που οργίζουν, απογοητεύουν και πληγώνουν τα ερασιτεχνικά σωματεία της Ηλείας. Είναι σχετικά εύκολο να επιλυθούν, αρκεί να υπάρχει διάθεση και συνεργασία με τα σωματεία, τους Ηλείους προπονητές και διαιτητές. Όλους αυτούς δηλαδή οι οποίοι σήμερα είναι απαξιωμένοι και στο περιθώριο από την ΕΠΣΗ η οποία αντί της συνεργασίας, έχει επιλέξει την κόντρα, η οποία μόνο αρνητικά αποτελέσματα δημιουργεί στην εξέλιξη του τοπικού ποδοσφαίρου.

Η κίνησή μας «Καθαρό ποδόσφαιρο», πρεσβεύει την διαφάνεια, ισονομία και πιστή εφαρμογή των κανονισμών για όλους ανεξαιρέτως.

Μόνον έτσι το Ηλειακό Ποδόσφαιρο θα πάρει τη θέση που αρμόζει, δηλαδή του πρωταγωνιστή του Ελληνικού Ερασιτεχνικού ποδοφαίρου.

Είμαστε εδώ για τα σωματεία και την επιστροφή στο καθαρό ποδόσφαιρο, δυναμικά και αποφασιστικά για να απαλλαγούμε όλοι από την αρρωστημένη κατάσταση των τελευταίων ετών.

Η κίνηση «Καθαρό ποδόσφαιρο»

Υ.Γ. Αν προσπαθείς να κερδίσεις μια παρτίδα με κρυμμένους άσους, κινδυνεύεις εμπράκτως να αποδείξεις όσα ο κόσμος έχει τούμπανο:  ότι είσαι ένας κοινός «χαρτοκλέφτης».

Περισσότερα Νέα