Κινητοποίηση από τον Εμπορικό Σύλλογο Πύργου. Την Τετάρτη όλοι κλειστά!

20 Νοεμβρίου - 20:24 Τοπικά

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πύργου εκφράζει την έντονη δυσαρέσκεια στο άδικο φορολογικό νομοσχέδιο και την οριζόντια φορολόγηση των επαγγελματιών.

Το απόγευμα της Κυριακής πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου συνάντηση των εμπόρων όπου αποφασίστηκε τα καταστήματα να παραμείνουν κλειστά την Τετάρτη 22/11/23 συμμετέχοντας στην 24ωρη απεργία.

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου ανέφερε:

«Με μια πρόχειρη έρευνα που κάναμε το 40% των καταστημάτων θα κλείσει και η ανεργία θα μεγαλώσει. Η κυβέρνηση ουσιαστικά μας τιμωρεί επειδή έχουμε εργαζόμενους με αυτό το νομοσχέδιο. Εμείς είμαστε ο μόνος κλάδος που επενδύει και παλεύει καθημερινά για να εισπράξει. Το υπό διαβούλευση φορολογικό νομοσχέδιο προβλέπει άδικη φορολόγηση, γιατί μας θεωρεί όλους εξαρχής φοροφυγάδες και βάλλει επί δικαίων και αδίκων, ενώ μας βάζει να πληρώσουμε και για το έτος που ήδη “τρέχει”. Η κυβέρνηση ξέρει ποιες είναι οι μεγάλες εστίες φοροδιαφυγής και μπορεί να τις χτυπήσει»

Συμμετέχουμε στην κινητοποίηση της Τετάρτης 22-11-2023 με κλείσιμο των καταστημάτων μας . Αντιδρώντας στο άδικο φορολογικό νομοσχέδιο και την οριζόντια φορολόγηση . Κλείνουμε για να μην μας κλείσουν πρέπει να αντιδράσουμε πρέπει να καταλάβουν ότι έχουν απέναντι παρά πολλούς . Όλοι μαζί μπορούμε .”

Περισσότερα Νέα