Κινητοποίηση σωματείων για τα νοσοκομεία και την υγεία στην Ηλεία

24 Ιουλίου - 19:20 Τοπικά

Κινητοποίηση για την Υγεία και την κατάσταση των νοσοκομείων στο νομό Ηλείας διοργανώνουν εργατικά σωματεία και μαζικοί φορείς τη Τετάρτη 19 Οκτώβρη στις 2,30 μ.μ. μπροστά στο νοσοκομείο Πύργου.

Τη στιγμή που η κυβέρνηση ισχυρίζεται ότι παίρνει πρόσθετα μέτρα για την ενίσχυση των νοσοκομείων, καμιά πρόσληψη δεν γίνεται και στα νοσοκομεία του νομού μας η κατάσταση είναι απερίγραπτη. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι υπάρχει ένας παθολόγος για το νοσοκομείο Πύργου!

Όσοι είχαν εναποθέσει τις ελπίδες τους για λύσεις μετά τις επισκέψεις υπουργών διαψεύστηκαν παταγωδώς για μια ακόμα φορά, γιατί όσοι αποτελούν το πρόβλημα δεν μπορούν να δώσουν λύση.

Μπροστά σε αυτή την κατάσταση αποφασίστηκε στη σύσκεψη των σωματείων που έγινε για την οργάνωση της γενικής απεργίας στις 9 Νοέμβρη, να προχωρήσουμε σε κινητοποίηση για τα νοσοκομεία του νομού μας.

Καμιά αναμονή, καμιά ανοχή για επίδοξους σωτήρες και λύσεις από τα πάνω.

 Στην οργάνωση και τον αγώνα βρίσκεται η ελπίδα και η προοπτική.

Καλούμε όλα τα σωματεία, μαζικούς, επιστημονικούς φορείς, εμπορικούς συλλόγους  στη κινητοποίηση στις 19 Οκτώβρη στις 2,30 μ.μ  μπροστά στο νοσοκομείο  Πύργου απαιτώντας  λύσεις  για άμεση στελέχωση των δυο νοσοκομείων με γιατρούς και λοιπό υγειονομικό προσωπικό, για Υγεία Δημόσια, Δωρεάν, Καθολική.

Επίσης καλούμε σε συμμετοχή στην συγκέντρωση των συνταξιουχικών  σωματείων στις 18 Οκτώβρη στις 10:30 στην Κεντρική Πλατεία Πύργου

Τα σωματεία :

Συνδικάτο οικοδομών νομού Ηλείας

Σωματείο εργαζομένων στις εμπορικές επιχειρήσεις, καταστήματα και υπηρεσίες νομού Ηλείας.

Σύλλογος εργαζομένων στους Δήμους Πύργου, Ζαχάρως και Αρχ. Ολυμπίας.

Σύλλογος υπαλλήλων Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας.

ΟΓΕ Πύργου

ΕΛΜΕ Ηλείας

Σύλλογος συνταξιούχων ΙΚΑ Πύργου

ΕΔΟΠ ΔΕΗ Ηλείας

Σύλλογος συνταξιούχων ΟΑΕΕ Πύργου

ΣΕΠΕ Πύργου, Αρχ. Ολυμπίας

Σύλλογος εργαζομένων στο νοσοκομείο Πύργου

Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Ηλείας

Περισσότερα Νέα