Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ στην αγορά της Ζαχάρως και των Κρεστένων …

24 Ιουλίου - 19:00 Τοπικά

Με τον Διονύση Τεμπονέρα, Συντονιστή της Εκλογικής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, και τους Υποψήφιους Βουλευτές Διονύση Καλαματιανό, Ζωή Αναστασοπούλου, Μάκη Μπαλαούρα, Βίκυ Βασιλοπούλου και Δώρα Μανιάτη, τον Συντονιστή της Ν.Ε. Παναγιώτη Φλεβοτόμο, μέλη της Ν.Ε, τους συντονιστές των Οργανώσεων Μελών Ζαχάρως και Κρεστένων Μαρία Καψιμάλη και Θανάση Κουτσόπουλου αντιστοίχως, και μελών και φίλων του κόμματος, πραγματοποιήθηκε περιοδεία στην αγορά της Ζαχάρως και στην αγορά των Κρεστένων, με εκκίνηση από τα αντίστοιχα εκλογικά κέντρα των δύο πόλεων.

Οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ, όπως εντάσσονται στο πρόγραμμά του και αφορούν στην άμεση αντιμετώπιση της ακρίβειας και στην ενίσχυση του εισοδήματος, οι δεσμεύσεις του για τη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα, οι αναφορές του στο έργο που υλοποιήθηκε στην Ηλεία αλλά και οι δεσμεύσεις του για την Ηλεία, υπήρξαν κοινός τόπος στις περιοδείες και στις δύο πόλεις.

Στο πλαίσιο των περιοδειών διατέθηκε χρόνος για συζήτηση με τους πολίτες και επαγγελματίες της περιοχής  και παράλληλα, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο Κέντρο Υγείας της  Ζαχάρως.

Ο Διονύσης Τεμπονέρας τόνισε τα διλήμματα για τον πολίτη για την εκλογική μάχη της 25ης του Ιούνη καθώς και τις στρατηγικές που αντιπαρατίθενται, σε αυτή την εκλογική διαδικασία, εκτός από τα προγράμματα και κάλεσε κάθε δημοκρατικό και προοδευτικό πολίτη να ενισχύσει, με την ψήφο του, το ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, καθώς ο ισχυρός ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, συνιστά ισχυρό αντίβαρο και φραγμό στην ανεξέλεγκτη «παντοδυναμία» του κ. Μητσοτάκη και ταυτοχρόνως  σημαίνει ισχυρή κοινωνία και υγιή Δημοκρατία.

Η φωνή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα ακουστεί δυνατά!

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έχει σχέδιο και για το νομό μας και για τη χώρα!

Δίκαιη Κοινωνία!

Ευημερία για όλους!

Τώρα ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ!

Περισσότερα Νέα