Κοινωνική Ιματιοθήκη στο χώρο του Κ.Α.Π.Η. Λεχαινών

24 Ιουλίου - 16:24 Τοπικά

Το Κέντρο Κοινότητας και Κέντρο Ένταξης Μεταναστών του Δήμου Ανδραβίδας- Κυλλήνης θα λειτουργήσει Κοινωνική Ιματιοθήκη στο χώρο του Κ.Α.Π.Η. Λεχαινών. Οι ημερομηνίες διανομής θα είναι από Δευτέρα 9 έως Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2020. Ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης κ. Λέντζας Γ. τόνισε ότι: «Κύριο μέλημα μας ήταν και είναι να βοηθήσουμε τις ευάλωτες κοινωνικά οικογένειες, που δοκιμάζονται σε αυτή τη περίοδο της υγειονομικής κρίσης που διανύει η χώρα μας. Σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία πρέπει να απαντάμε με πράξεις και όχι με λόγια. Στόχος μας αποτελεί η αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των Συνδημοτών μας, και πρωτίστως των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, ενισχύοντας με κάθε τρόπο το έργο των Κοινωνικών Δομών του Δήμου μας. Η προσπάθεια όλων μας θα συνεχισθεί, και θα προσφέρει στήριξη σε κάθε συνδημότη που μας έχει ανάγκη».

Η Κοινωνική Ιματιοθήκη του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης θα προσφέρει στους συνδημότες μας, είδη ένδυσης, σε πολύ καλή κατάσταση, που προέρχονται από δωρεές επιχειρήσεων, φορέων και δημοτών.

Επιπλέον όποιος φορέας, ή δημότης επιθυμεί να προσφέρει ρούχα που δεν χρησιμοποιεί πλέον, μπορεί να επικοινωνήσει με το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης.

Η παραλαβή και διανομή θα γίνεται αποκλειστικά κατόπιν ραντεβού.

Απαραίτητη η χρήση μάσκας.

Για πληροφορίες και ραντεβού:

Κέντρο Κοινότητας Τηλέφωνα: 26230 23 000, 26230 23 111

Περισσότερα Νέα