Κωνσταντίνα Καραβέλα: "Μαζί να ξαναπάμε τον Πύργο μας ψηλά".

24 Ιουλίου - 17:36 Τοπικά

Φίλοι και Φίλες,

Με λύπη αντικρίζω καθημερινά τη θλιβερή εικόνα της πόλης που μεγάλωσα και πήγα σχολείο, του Πύργου που μεγαλώνουν και πηγαίνουν και τα δικά μου παιδιά στο σχολείο σήμερα. Βλέπω την εγκατάλειψη των όμορφων χωριών μας. Τόνοι συσσωρευμένων σκουπιδιών, παραμελημένο οδικό και αγροτικό δίκτυο, ελλιπής φωτισμός, στασιμότητα και αδιαφορία. Για όλα αυτά υπάρχουν υπεύθυνοι και συνυπεύθυνοι. Τους γνωρίζουμε όλοι. Έχουν όνομα και επώνυμο. Αυτοί που οδήγησαν την όμορφη περιοχή μας στην τελευταία θέση δεν δικαιούνται να ζητούν την ψήφο μας.

Με χαρά αποδέχτηκα την πρόταση να συστρατευτώ με το Γαβρίλη Λιατσή καθώς θεωρώ οτι είναι γνήσιος Πυργιώτης και ο μόνος που μπορεί με την εμπειρία του να ξαναφτάσει τον Πύργο μας ψηλά, εκεί που ήταν κάποτε, εκεί που του αξίζει. Ως κάτοικος αυτού του τόπου ως γυναίκα και ως μητέρα ζητώ τη στήριξή σας και υπόσχομαι να αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για να ανέβει πάλι η περιοχή μας στις πρώτες θέσεις και να βρει ξανά η πόλη μας τη παλιά της λάμψη.

Σύντομο Βιογραφικό

Γεννήθηκε το 1970 στον Πλάτανο Ηλείας και κατοικεί μόνιμα στον Πύργο. Είναι κόρη του Νικολάου και της Ουρανίας Καραβέλα.

Το 1992 τελείωσε τις σπουδές της στην Αγγλική Γλώσσα στην Αθήνα. Παρακολούθησε εκπαιδευτικά σεμινάρια πρότυπης διδασκαλίας στο Βρετανικό Συμβούλιο στην Αθήνα καθώς επίσης και στο Λονδίνο μέχρι το 1994. Στη συνέχεια και για δύο χρόνια συνεργάζεται με φροντιστήρια ξένων γλωσσών στην Αθήνα ως Διευθύντρια Σπουδών και ως καθηγήτρια Αγγλικών. Το 1996 επιστρέφει στον Πύργο και ιδρύει το δικό της Κέντρο Ξένων Γλωσσών στο οποίο εργάζεται μέχρι και σήμερα.

Είναι μέλος του Συλλόγου Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Νομού Ηλείας και Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Πύργου όπου και έχει αναπτύξει κοινωνική δράση. Μιλάει Αγγλικά και Γαλλικά.

Είναι παντρεμένη με το Γεώργιο Σοφό με τον οποίο δραστηριοποιούνται επιχειρηματικά στον Πύργο. Έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, το Γιώργο 11 ετών και τη Ράνια 6 ετών.

Περισσότερα Νέα