Κοντά στην Εθνική Ομάδα Softball ο Δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας

24 Ιουλίου - 19:27 Τοπικά

Στην προπόνηση της Εθνικής Ομάδας Softball στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας όπου φιλοξενείται η αποστολή βρέθηκαν ο Δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας κ. Γιώργος Γεωργιόπουλος και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Δημήτρης Κωσταριάς.

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Softball κ. Κωστής Λιαρομμάτης, μαζί με τους προπονητές, τους φροντιστές και τις αθλήτριες της Εθνικής, υποδέχθηκαν με εγκαρδιότητα τους κ.κ. Γεωργιόπουλο και Κωσταριά, προσφέροντάς τους αναμνηστικά δώρα. Μαζί τους ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας συζήτησε τα προβλήματα και τις προοπτικές του αθλήματος στη χώρα μας, μεταφέροντας τις άριστες εντυπώσεις της αποστολής από την παραμονή και προετοιμασία στην Ολυμπία.

Ο κ. Γεωργιόπουλος τόνισε μεταξύ άλλων ότι η Αρχαία Ολυμπία ως μήτρα του παγκόσμιου αθλητισμού θα πρέπει να εμπνέει τους αθλητές όλων των σπορ για τον καλό αγώνα, το «ευ αγωνίζεσθαι» των αρχαίων Ελλήνων. Ευχήθηκε στην Εθνική Ομάδα η προετοιμασία που είχε στην ιερή γη της Ολυμπίας, πλάι από το αρχαιότερο αθλητικό μνημείο του πλανήτη, να δώσει ενέργεια στις αθλήτριες για μια καλή αγωνιστική πορεία και στο μέλλον να προτιμήσουν ξανά την προετοιμασία τους στην κοιτίδα του Ολυμπισμού.

Σε ανάλογο κλίμα και οι δηλώσεις του κ. Κωσταριά, ο οποίος τόνισε ότι η Ομοσπονδία και ο Πρόεδρός της καλώς επέλεξαν την Αρχαία Ολυμπία για την προετοιμασία της Εθνικής στον τόπο που γέννησε τον αθλητισμό και από τον οποίο απορρέουν οι διαχρονικές αξίες του Ολυμπισμού και ευχήθηκε υγεία και καλή επιτυχία στους στόχους και τις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους. Ο Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας παρέθεσε δείπνο στην αποστολή, στα πλαίσια της φιλοξενίας του.

Περισσότερα Νέα