Λ. Αριστειδόπουλος – Β. Παναγόπουλος – Στ. Καννής στο πλευρό του Μάκη Παρασκευόπουλου στη μάχη των δημοτικών εκλογών

24 Ιουλίου - 18:02 Τοπικά

Την ήδη εκφρασμένη θέλησή τους να δώσουν τη μάχη των δημοτικών εκλογών στο πλευρό του δημάρχου Μάκη Παρασκευόπουλου, επαναβεβαίωσαν την Κυριακή τρία κορυφαία στελέχη του δήμου Πύργου: οι αντιδήμαρχοι Λάμπης Αριστειδόπουλος και Βασίλης Παναγόπουλος και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Στάθης Καννής αναφέρονται στο τοπίο που έχει διαμορφωθεί γύρω από τις δημοτικές εκλογές του προσεχούς Μαΐου, εκτιμούν ότι ο δήμος Πύργου βρίσκεται μπροστά σ’ ένα σταυροδρόμι με το ερώτημα εάν θα επιστρέψει στην οπισθοδρόμηση και στο καθεστώς αδιαφάνειας ή θα συνεχίσει με σταθερά βήματα και υπευθυνότητα να αντιμετωπίζει τις προκλήσεις της νέας εποχής και δηλώνουν απερίφραστα ότι η μόνη ηθική και πολιτική επιλογή τους είναι να συνεχίσουν με πίστη τον αγώνα που δίνουν από το 2006 στο πλευρό του Μάκη Παρασκευόπουλου.


Αναλυτικά οι δηλώσεις τους έχουν ως εξής:

Λάμπης ΑΡΙΣΤΕΙΔΟΠΟΥΛΟΣ, αντιδήμαρχος Πύργου:

Τον Μάιο, θα νικήσει η υπευθυνότητα!

Ο μεγάλος Δήμος Πύργου βρίσκεται μπροστά σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι.

Δεν υπάρχει χώρος και χρόνος για ολιγωρίες. Κατορθώσαμε να ξεπεράσουμε προβλήματα που έμοιαζαν αξεπέραστα και απειλούσαν την ίδια την ύπαρξη του Δήμου, όπως το χρέος.

Δουλέψαμε ενωμένοι και δώσαμε πνοή στην ποιότητα ζωής, μεγαλώνοντας τη δημοτική περιουσία, φέρνοντας καθαρό νερό σε κάθε σπίτι και επενδύοντας στη μόνιμη λύση του προβλήματος των σκουπιδιών.

Μένουν πολλά και βρίσκονται σε εξέλιξη πολλά. Δεν θα ρισκάρουμε τίποτα, σε αυτή την κρίσιμη συγκυρία.

Ακολουθώ τον Δήμαρχο Πύργου ΜΑΚΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟ στην πορεία ευθύνης που έχει χαράξει. Ενώνω τις δυνάμεις μου με όλους όσους πιστεύουμε ότι ο Δήμος Πύργου, η Πρωτεύουσα της Ηλείας, αξίζει έναν Δήμαρχο και μια Δημοτική Αρχή με κύρος, ιστορία και αποτελεσματικότητα.

Τον Μάιο, θα νικήσει η υπευθυνότητα!Βασίλης ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ, αντιδήμαρχος Πύργου:

Αταλάντευτη πολιτική για τη διαφάνεια και την ανάπτυξη

Από το 2006, ο Δήμος Πύργου έχει γυρίσει σελίδα, οριστικά και αμετάκλητα.

Έργα εκατομμυρίων ευρώ εκτελέστηκαν και εκτελούνται με την υψηλότερη ποιότητα και την φθηνότερη τιμή, χάρη στην αταλάντευτη πολιτική διαφάνειας που χάραξε και επέβαλε ο Δήμαρχος της εντιμότητας ΜΑΚΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ.

Δεν κάνουμε πίσω επειδή κάποιοι βιάζονται να βρουν ρόλο λέγοντας ψέμματα και επιχειρώντας να εξαφανίσουν το τεράστιο έργο. Οι Δημότες βλέπουν, ξέρουν, καταλαβαίνουν κι επιλέγουν αλάνθαστα.

Ακολουθώ κι εγώ την πορεία ευθύνης που χάραξε ο ΜΑΚΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ γιατί αυτός είναι ο μόνος δρόμος για τη διαφάνεια και την ανάπτυξη.

Στάθης ΚΑΝΝΗΣ, Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Πύργου:

Όχι στις σκοπιμότητες και στις υπόγειες διαδρομές

Έχω αφιερώσει τη ζωή μου στη μεγάλη υπόθεση της αυτοδιοίκησης κι έμαθα πως πάνω απ’ όλα στέκεται το κύρος των θεσμών. Έζησα την περίοδο της Δημαρχίας του ΜΑΚΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ κι έχω συμπεράνει πως έχει την προσωπικότητα, το επιστημονικό και κοινωνικό ανάστημα να ηγηθεί ξανά του μεγάλου μας Δήμου.

Έκρινα, συνέκρινα κι αποφάσισα ότι ο Δήμος Πύργου δεν έχει την πολυτέλεια των σκοπιμοτήτων και των υπόγειων διαδρομών. Όλα αυτά τα χρόνια, εργαζόμαστε άμισθοι, ακριβώς γιατί πιστεύουμε ότι τα κοινά τα υπηρετείς από αφοσίωση κι όχι από ιδιοτέλεια.

Ακολουθώ κι εγώ την ΠΟΡΕΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ που χάραξε ο ΜΑΚΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ και σας καλώ σε έναν έντιμο αγώνα επιβεβαίωσης των αρχών και των αξιών μας.

Περισσότερα Νέα