Λιατσής προς Αντιπολίτευση: "Ελάτε να συγκυβερνήσουμε το Δήμο"

24 Ιουλίου - 17:22 Τοπικά

Μία “έκπληξη” περίμενε τους Δημοτικους συμβούλους αργά το βράδι της Παρασκευής κατά τη διαρκεια της συνεδρίασης του Δ.Σ και όταν οι κάμερες είχαν κλείσει, όταν ο Γαβρίλης Λιατσής απευθυνόμενος στην αντιπολίτευση την κάλεσε να συγκυβερνήσουν το Δήμο.

Στο βήμα βρισκόταν ο Δήμαρχος και απευθυνόμενος στην κα Καλάκου ανέφερε: “βάλε τον εαυτό σου ή το Δημοτικό σύμβουλο που έχεις μαζί σου , εντεταλμένο σύμβουλο στην ανακύκλωση”. Η κα Καλάκου αντέδρασε λέγοντας οτι ο κος Μπέλτσος κάνει πολύ καλά τη δουλειά του.

Ο Δήμαρχος συνέχισε λέγοντας ” Ο κος Αργυρόπουλος ας βάλει τον κο Κόρδα εντεταλένο στη Δια βίου μάθηση ας έρθει και ο κος Καράμπελας και ο κος Μιχαλακόπουλος και όλοι “.

“Από την αρχή έχω πεί ότι ο λαός του Πύργου θέλει να συγκυβερνήσω μαζί σας. 20% μου έδωσε. Ελάτε λοιπόν μαζί μας να συγκυβερνήσουμε τον Πύργο. Αν δεν έρθετε μην παραπονεθείτε ότι πάω μόνος μου” κατέληξε ο κος Λιατσής.

Αυτό που σας είπα τώρα είναι επίσημη πρόταση προς όλους σας τόνισε κλείνοντας ο Δήμαρχος, για να ειπράξει την άμεση άρνηση του Χάρη Μιχαλακόπουλου ο οποίος είπε χαρακτηριστικα: ” Δήμαρχε δεν θα ήθελες να με είχες στο ίδιο καράβι γιατί εκπέμπουμε σε διαφορετικό μήκος κύματος”

Ύστερα από αυτή την πρόταση του Δημάρχου αναμένονται εξελίξεις στα διοικητικά της πόλης αφού αναμένονται οι αποφάσεις των επικεφαλής των παρατάξεων αλλα και η αντίδραση των συμβούλων του Σύγχρονου Πύργου.

Περισσότερα Νέα