Μαθητές και εκπαιδευτικοί της Β’ τάξης του 7ου Δημοτικού σχολείου επισκέφτηκαν το Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο

24 Ιουλίου - 19:04 Τοπικά

Μαθητές της Β’ τάξης του 7ου δημοτικού σχολείου Πύργου υποδέχτηκε στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο ο Δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος, καθώς και τις δασκάλες των τμημάτων, Αιμιλία Καραϊλάνη-Μπουγά, Ελένη Βασίλη, Σοφία Διαμαντοπούλου.

Μαθητές και εκπαιδευτικοί ξεναγήθηκαν στους χώρους του Λατσείου Δημοτικού Μεγάρου, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, ενώ θαύμασαν τα εκθέματα του Λαογραφικού Μουσείου. Ο κ. Αντωνακόπουλος μίλησε στους μαθητές για τη λειτουργία του Δήμου, αναπτύσσοντας παράλληλα διάφορα θέματα, όπως την καθαριότητα στην πόλη, την ανακύκλωση, καθώς και την ιστορία της πόλης.

      Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε ο κ. Αντωνακόπουλος στον ποιοτικό ελεύθερο χρόνο των παιδιών, ενημερώνοντας μαθητές και εκπαιδευτικούς για όλα τα σημαντικά έργα που γίνονται στο Κλειστό Γυμναστήριο Πύργου και το Αθλητικό Κέντρο Βαρβάρας, όπως και τις εργασίες που θα ξεκινήσουν σύντομα για την κατασκευή του Κολυμβητηρίου.

Οι μαθητές, ενθουσιασμένοι από την επίσκεψή τους στο δημαρχείο, έφυγαν με αναμνηστικό δώρο το βιβλίο της Αρχαίας Φειάς, ενώ στις δασκάλες ο κ. Αντωνακόπουλος πρόσφερε την ιστορική έκδοση του Δήμου για την Συμβολή της Ηλείας στην Επανάσταση του 1821, για την βιβλιοθήκη του σχολείου.

Περισσότερα Νέα