Με 11 αθλητές του Παλαιστικού Συλλόγου Πύργου ο Τιτάν ξεκινά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πάλης U17

24 Ιουλίου - 19:04 Τοπικά

Από σήμερα Παρασκευή 7 Απριλίου και για όλο το Σαββατοκύριακο 8 & 9 Απριλίου το «Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πάλης U17» είναι γεγονός και θα φιλοξενηθεί στο κλειστό Γυμναστήριο Καράτουλα.

Ξεχωριστή παρουσία με 11 αθλητές και 2 αθλήτριες θα έχει ο παλαιστικός σύλλογος Πύργου  Τιτάν.

Το Σάββατο θα αγωνιστούν για τη θέση του πρωταθλητή Ελλάδας U17 οι 11 αθλητές του Τιτάν στην Ελληνορωμαϊκή Πάλη  και την Κυριακή θα αγωνιστούν οι 2 αθλήτριες, στο στυλ της ελευθέρας κορασίδων αναλυτικά στέλνουμε τα ονόματα αθλητών:

Σάββατο: ΚΑΒΒΟΥΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΚΟΛΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΕΡΜΗΣ, ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, SPIRIDON ANDREAS, ΚΡΑΝΙΤΗΣ ΑΛΕΞΙΟΣ, ΚΟΛΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΙΩΝΑΣ ,  ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΝΤΟΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΠΟΥΤΑΚΙΔΗΣ ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ, ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ

Κυριακή: Κομιώτη Κωνσταντίνα, Παναγοπούλου Σωτηρία.

Προπονητής  Αλέξιος Κολιτσόπουλος

Ο Σύλλογος ΤΙΤΑΝ  ευχαριστεί για τη συνδρομή και την αρωγή τους στην αθλητική εκδήλωση του πανελληνίου πρωταθλήματος Πάλης U17  τον Δήμαρχο πύργου Παναγιώτη Αντωνακόπουλο,  τον Αντιπεριφερειάρχη αθλητισμού, Εθελοντισμού και ολυμπισμού της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας Δημήτρη Νικολακόπουλο, τον Περιφερειάρχη Νεκτάριο Φαρμάκη, τα μέλη του σωματείου μας και τους εθελοντές μας  και την συμβολή των Σαμαρειτών του Ερυθρου Σταυρου Ηλειας.

Πάνω από 400 αθλητές και 50 ομάδες από όλη τη χώρα θα συμμετέχουν στους αγώνες και ο τόπος  μας θα αποτελέσει για δεύτερο συνεχόμενο Σαββατοκύριακο «αθλητικό» τόνο και σφυγμό .

Ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού , Εθελοντισμού και Ολυμπισμού κ. Δημήτρης Νικολακόπουλος δήλωσε τα εξής:

«Είναι ιδιαίτερη χαρά μας που μια τέτοια αθλητική δράση θα πραγματοποιηθεί στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και συγκεκριμένα στην κοινότητα Καράτουλα.

Αποτελεί τιμή για τον τόπο μας να φιλοξενεί τέτοιες πρωτοβουλίες που διατηρούν και προάγουν το αθλητικό πνεύμα  και την αθλητική και πολιτιστική κληρονομία του τόπου μας.

Το συγκεκριμένο «Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πάλης U17» αποτελεί αθλητική κληρονομία για τον τόπο μας , διότι για πρώτη φορά στην ιστορία της Πάλης, ένα από τα αρχαιότερα Ολυμπιακά αγώνισματα,  επιστρέφει στην γενέτειρα του , την Ολυμπιακή γη. Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω την κοινότητα Καράτουλα και τον πρόεδρο της , Θεόδωρο Κλειδέρη για την συνεργασία αλλά και την διάθεση που έδειξε για την πραγματοποίηση αυτού του εγχειρήματος πράττοντας τα βέλτιστα, αλλά και όλους τους εμπλεκομένους φορείς που συνέβαλαν σε μια τόσο μεγάλη και ιστορική διοργάνωση.

Συγχαίρω τον  ιδιαίτερα δραστήριο σύλλογο ΠΣ «ο ΤΙΤΑΝ» και όοα τα μέλη του , ο οποίος  έχει επιδείξει σκληρή δουλειά στη διάρκεια των χρόνων και παρ’ όλες τις δυσκολίες  της εποχής έχει φέρει μεγάλες επιτυχίες.

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στηρίζει και θα συνεχίσει να στηρίζει  εμπράκτως μεγάλες διοργανώσεις οι  οποίες λαμβάνουν χώρα στην Περιφέρεια μας αναδεικνύοντας με τον  καλύτερο τρόπο το  αθλητικό μας υπόβαθρο και προσελκύοντας αθλητικό τουρισμό  .

Περιμένουμε όλους τους πολίτες της περιοχής να απολαύσουν αγώνες υψηλού επιπέδου και να χαρούν το θέαμα».

Περισσότερα Νέα