Με Αχαρναικό παίζει ο Πανηλειακός. Με Ολυμπιακό Βόλου οι νέοι και με Δόξα Πηγαδακίων οι Γυναίκες

24 Ιουλίου - 17:51 Τοπικά

Εντός έδρας θα αγωνιστεί ο ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ με αντίπαλο τον Αχαρναικό στην τελευταία 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο του Πύργου, αύριο Κυριακή 30/3 και ώρα 15:00 το απόγευμα.

Ο Πανηλειακός καλεί να έρθει όλος ο κόσμος του Νομού Ηλείας στο γήπεδο σε αυτή την τελευταία αγωνιστική και να στηρίξει την ομάδα που παραμένει στη κατηγορία της Fooball League την οποία κατέκτησε στο τέλος Ιουλίου 2013, με την παρουσία του.


Η ” ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ” που θέσπισε ο Πανηλειακός προκειμένου να έρθουν φίλαθλοι στο γήπεδο που δεν είχαν την οικονομική δυνατότητα να δαπανήσουν έστω και αυτό το μικρό ποσό για το εισιτήριο του γηπέδου συνεχίζεται και σε αυτό τον εντός έδρας αγώνα.

Οι δικαιούχοι ( άνεργοι, άποροι, πολύτεκνοι ) που ενδιαφέρονται, μπορούν να έρθουν και αυτή την εβδομάδα έως και την Παρασκευή 28/3 από τις 10:00 – 15:00 στα κεντρικά γραφεία της ΠΑΕ Κολοκοτρώνη 1, στον τέταρτο όροφο με τα δικαιολογητικά τους .

Θα μπουν στην ονομαστική λίστα και για την είσοδό τους στο γήπεδο αρκεί η αστυνομική τους ταυτότητα.
Αυτοί που έχουν ήδη μπει στη λίστα και έχουν επισκεφθεί τα γραφεία της ΠΑΕ δεν χρειάζεται να ξαναέρθουν .


Κ-19 ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ 29/3

Η ομάδα ΝΕΩΝ Κ-19 του Πανηλειακού δίνει τον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου σήμερα Σάββατο 29/3 , στο Ενωσιακό της Σπιάτζας και ώρα 11:00 .

H Αποστολή του Λάκη Αθανασόπουλου δεν θα συμπεριλάβει το Γιώργος Μπακόπουλο που είναι τραυματίας , το Βασίλη Παπαδημητρίου που είναι επίσης τραυματίας και τον Σπύρο Σπύρου

ΟΜΑΔΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΥ_ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 30/3

Με την ομάδα της Ζακύνθου ” Δόξα Πηγαδακίων” στη Ζάκυνθο θα δοθεί προτελευταίος αγώνας των γυναικών του Πανηλειακού την Κυριακή 30/3/2014 και ώρα 16:00 στο γήπεδο Μαχαιράδου σε πλαστικό χλοοτάπητα.

H ομάδα της Ζακύνθου προκειμένου να ανταποδώσει την άψογή φιλοξενία που δέχτηκαν στον Πύργο από την ομάδα του Πανηλειακού στον εντός έδρας αγώνα , θα υποδεχθούν και θα παραλάβουν την αποστολή της γυναικείας ομάδας του Πανηλειακού με λεωφορείο που θα διαθέσει η ομάδα της Ζακύνθου και με τη φροντίδα της ομάδας της θα φθάσει η γυναικεία ομάδα του Πανηλειακού στο γήπεδο για τον αγώνα.

Η ΠΑΕ ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ ευχαριστεί πολύ για την χειρονομία αυτή την ομάδα της ” Δόξας Πηγαδακίων”, η οποία κίνηση δηλώνει ευγενή άμιλλα και αθλητική συμπεριφορά !

Περισσότερα Νέα