Με αναμμένα κεριά στο Σύνταγμα οι Ηλείοι για την καρμανιόλα της Πατρών – Πύργου

24 Ιουλίου - 16:44 Τοπικά

 Πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην πλατεία Συντάγματος το συλλαλητήριο  για την Καρμανιόλα της Πατρών – Πύργου. Αρκετοί αιρετοί έδωσαν το “παρών” όπως βουλευτές, δήμαρχοι, περιφερειακοί σύμβουλοι κ.α.

Σε ανακοίνωσή τους οι διοργανωτές τονίζουν:

“Η συγκέντρωση είναι διαμαρτυρία για την κοροϊδία ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΆ σε βάρος όλων των ΗΛΕΙΩΝ από την Κυβέρνηση από τα κόμματα εξουσίας, για τον νέο ΕΘΝΙΚΟ δρόμο Πάτρα – Πύργου – Τσακώνα (Ολύμπια οδός ) που συνεχώς δημοπρατείται χρόνια τώρα και ποτέ δεν ξεκινάει”, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Επιτέλους σεβασμό στους 300.000 ΗΛΕΙΟΥΣ και στους πάνω από 100.000 ΗΛΕΙΟΥΣ της Αθήνας…

Έχουν αφήσει χωρίς έργα υποδομής την Ολυμπιακή γη, χωρίς ( δρόμους, αεροδρόμιο, χωρίς σιδηρόδρομικό δίχτυο, 6 ιαματικές πηγές κρατικές αναξιοποίητες, ούτε μία μαρίνα, δεκάδες μνημεία χωρίς δρόμο πρόσβασης, 120 χιλιόμετρα παραλίες αναξιοποίητες κ.λ.π. ) με συνέπεια ο Νομός να είναι τελευταίος σε ανάπτυξη!!

Η ΔΟΕ μας έκλεψαν την γιορτή ΑΦΗΣ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΦΛΟΓΑΣ για τους Ολυμπιακούς αγώνες νέων, δεν γίνεται στο Ιερό της Ολυμπίας στην γενέτειρα των Ολυμπιακών αγώνων, όπως επιβάλλεται, γίνεται στο Παναθηναίκό στάδιο της Αθήνας…

Η γη με το ισχυρότερο όνομα στον κόσμο το «Ιερό της Ολυμπίας» με δρόμους καρμανιόλες, με καθημερινά θανατηφόρα ατυχήματα!

ΟΧΙ άλλα εκατοντάδες θανατηφόρα ατυχήματα, ΟΧΙ άλλους χιλιάδες τραυματισμούς κάθε χρόνο, στο δρόμο Πάτρα – Πύργος – Τσακώνα !

Ας κάνουμε ένα μνημόσυνο για τα εκατοντάδες θύματα…

Όσες και όσοι γνωρίζουν ονόματα θυμάτων στο δρόμο Πάτρα, Πύργο, Τσάκωνα να μας τα στείλετε για να τα διαβάσουμε…

Ας κάνουμε κάτι εμείς οι πάνω από 100.000 εκτός Ηλείας, Ηλείοι…

Ομιλητής ήταν ο  Υπεύθυνος της εκδήλωσης  Παναγιώτης Αχιλλεόπουλος ενώ όπως αναφέρθηκε θα πραγματοποιηθεί νέα Πανηλειακή συγκέντρωση στον Πύργο στις αρχές Νοεμβρίου 2019 στην Κεντρική Πλατεία .

Περισσότερα Νέα