Με αρκετό κόσμο τα Θεοφάνεια στο Παλούκι

24 Ιουλίου - 18:13 Τοπικά

Με κάθε επισημότητα γιορτάστηκαν σήμερα Δευτέρα 6 Ιανουαρίου τα Θεοφάνια στο Δήμο Ήλιδας.

Στο εκκλησάκι του Σωτήρος στο Παλούκι τελέστηκε η Θεία Λειτουργία και ο Μέγας Αγιασμός, ενώ στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός των υδάτων στην προβλήτα του αλιευτικού καταφυγίου.

Παρά το βροχερό καιρό και το σχετικό κρύο αρκετοί ήταν οι τολμηροί που βούτηξαν για το σταυρό. Και φέτος ο ίδιος αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ ήταν αυτός που έφτασε πρώτος στο Σταυρό και κέρδισε τις ευλογίες και ένα χρυσό σταυρό δώρο του Δήμου.

Στην τελετή που πραγματοποιήθηκε από τον π. Δαμασκηνό Πετράκο, παρόντες ήταν ο Δήμαρχος Ήλιδας Γιάννης Λυμπέρης, οι Βουλευτές Ανδρέας Μαρίνος και Γιάννης Κουτσούκος, ο Αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Χριστοδουλόπουλος, οι Αντιδήμαρχοι Δημήτρης Παναγιωτάρας, Παναγιώτης Μαυρίκος και Βαγγέλης Χριστοφόρου, οι πρόεδροι της Δημοτικής Κοινωφελούς και του Νομικού προσώπου του Δήμου Πέτρος Παπαδάτος και Γιώργος Παρασκευόπουλος αντίστοιχα, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Χρήστος Νικολόπουλος και Γιάννης Χριστόπουλος, ο Διευθυντής της Αστυνομικής Υποδιεύθυνσης Αμαλιάδας, οι Διοικητές της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αμαλιάδας και του Λιμενικού Σταθμού Παλουκίου, ο πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Αμαλιάδας Θόδωρος Βουκελάτος, ο πρώην Αντιδήμαρχος Βασίλης Παπανικολάου κ.α.

eam.gr

Περισσότερα Νέα