Με επιτυχία ο διασυλλογικός ιστιοπλοϊκός αγώνας από το Λάτσειο Ναυτικό Όμιλο Κατακόλου

25 Ιουνίου - 09:37 Τοπικά

Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος (21/6-24/6/ 2024) οργανώθηκε με επιτυχία διασυλλογικός ιστιοπλοϊκός αγώνας από το Λάτσειο Ναυτικό Ομιλο Κατάκολου ( ΛΑ.ΝΟΚ). Σε αυτόν έλαβαν μέρος σκάφη του Ομίλου Κατακόλου και του ιστιοπλοϊκού ομίλου Ζακύνθου (ΑΝΟΖ).

Ο αγώνας περιλάμβανε τρεις διαδρομές. 1ος Κατάκολο – Κερί Ζακύνθου, 2ος αγώνας Κερί – Στροφάδια, 3ος Στροφάδια – Κατάκολο.

Στην πρώτη θέση της γενικής κατάταξης τερμάτισε το σκάφος Almyra με πλήρωμα τους Γιαννακόπουλο Ιωάννη (κυβερνήτη) Λούτα Χάρη, Μητράκο Νίκο & Μητράκο Κωνσταντίνο, από τον ιστιοπλοϊκό όμιλο Κατακόλου (ΛΑ.ΝΟΚ), στη δεύτερη θέση στο σκάφος Φορμίων με πλήρωμα τους Κουρέα Γιώργο (κυβερνήτη) Δελλή Κωνσταντίνο & Κιοφεντζή Παντελή, από τον ιστιοπλοϊκό όμιλο Κατακόλου (ΛΑ.ΝΟΚ) και στην τρίτη θέση στο σκάφος Αέλια με πλήρωμα τους Ευθύμη Παλλαδινό ( κυβερνήτη), Κούτση Ιωάννη, Γκούσκου Αθηνά, Πλέσσα Έφη, Βαρδακαστάνη Δημήτρη & Μάργαρη Παναγιώτη, από τον ιστιοπλοϊκό όμιλο Ζακύνθου( ΑΝΟΖ).

Ο ναυτικός όμιλος Κατάκολού έχει προγραμματίσει αρκετούς ακόμα αγώνες μέσα στην καλοκαιρινή περίοδο. Στόχος του ομίλου είναι να διευρύνει τη βάση των αθλητών του και στα παιδιά και να τα φέρει σε επαφή με τον παιδικό ναυταθλητισμό καλλιεργώντας τους την ναυτοσύνη.

Περισσότερα Νέα