Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιείται την Κυριακή ο 1ος ΛαϊκόςΑγώνας Δρόμου Ανδρίτσαινας

17 Μαΐου - 12:18 Αθλητικά

Ιδιαίτερα υψηλή αναμένεται να είναι  η συμμετοχή δρομέων στον 1ο  Λαϊκό  Αγώνα Δρόμου Ανδρίτσαινας, που θα διεξαχθεί την ερχ. Κυριακή 19 Μαΐου στην ορεινή περιοχή του Δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων.

 Στο στάδιο της ολοκλήρωσης βρίσκονται οι δηλώσεις συμμετοχής από πολλούς ενδιαφερόμενους, προκειμένου να λάβουν μέρος  στους αγώνες δρόμου που διοργανώνει ο Δήμος Ανδρίτσαινας-Κρεστένων, με στόχο την προσέλκυση και σημαντικού αριθμού επισκεπτών, έχοντας σαν «σύμμαχο»   τις  καλές καιρικές συνθήκες που αναμένεται να επικρατήσουν την Κυριακή στην ευρύτερη περιοχή.

Για τον 1ο  Λαϊκό  Αγώνα Δρόμου Ανδρίτσαινας  έχουν  μέχρι τώρα δηλώσει συμμετοχή εκατοντάδες δρομείς, που θα λάβουν μέρος στους τρείς αγώνες οι οποίοι  είναι οι εξής:

– Αγώνας δρόμου 14 χλμ. με αφετηρία τον Ναό Επικούριου Απόλλωνα και τερματισμό την  Κεντρική Πλατεία Ανδρίτσαινας. Ώρα εκκίνησης είναι στις  9:00 π.μ. από τον  Επικούριο Απόλλωνα.

-Αγώνας δρόμου 5 χλμ στις 09:30 π.μ.   με εκκίνηση   και τερματισμό στην   Κεντρική Πλατεία Ανδρίτσαινας.

-Αγώνας  δρόμου για παιδιά 1 χλμ. στις  11:00 π.μ.  με  εκκίνηση και τερματισμό επίσης στην   Κεντρική Πλατεία Ανδρίτσαινας.

Ο Δήμαρχος Ανδρίτσαινας-Κρεστένων κ. Σάκης Μπαλιούκος απεύθυνε κάλεσμα στους κατοίκους του Δήμου αλλά και γενικότερα της Ηλείας, προκειμένου να παρακολουθήσουν από κοντά τους αγώνες που επί το πλείστον αφορούν τη νεολαία και  προάγουν το αθλητικό πνεύμα, μέσα σε ένα εντυπωσιακό  φυσικό περιβάλλον, ενώ συγχρόνως δίνουν την ευκαιρία για τουριστική ανάκαμψη της ορεινής περιοχής του Δήμου.

Οι τελετές των απονομών για τους αγώνες θα πραγματοποιηθούν στην Κεντρική Πλατεία Ανδρίτσαινας στις 12:00 το μεσημέρι και σε όλους τους δρομείς που θα τερματίσουν θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο.

Περισσότερα Νέα