Μεγάλες επιτυχίες για τους αθλητές της ΔΙ.ΑΘΛΗ.Σ.Η. στο Πρωτάθλημα MOTO CROSS Νοτίου Ελλάδος.

24 Ιουλίου - 17:01 Αθλητικά

Μεγάλες επιτυχίες για τους αθλητές του Δικυκλιστικού Αθλητικού Σωματείου Ηλείας σημειώθηκαν στα πλαίσια του Πρωταθλήματος MOTO CROSS Νοτίου Ελλάδος.

Στην μεγάλη κατηγορία ΜΧ1 και στα δυο σκέλη δύο αθλητές του Σωματείου έκαναν το 1-2 βάζοντας τις βάσεις ώστε με ανάλογη συνέχεια ,η υπόθεση τίτλου να γίνει οικογενειακή υπόθεση για το σωματείο.

O (mister εκκίνηση) Κωνσταντίνος Μούρκος με ΚΤΜ 450 και χορηγό (www.mourkos-apartments) στο πρώτο σκέλος έφυγε μπροστά και δεν άφησε περιθώρια στους υπόλοιπους να αμφισβητήσουν την νίκη του .Στο δεύτερο σκέλος ενώ προηγείτο μία πτώση τον ανάγκασε να επιστρατεύσει όλες τις δυνάμεις του για πάρει και την δεύτερη Καρό σημαία, με τον δεύτερο Χρυσοβαλάντη Λαγούδη με KAWASAKI KXF 450 και χορηγούς (DK RACING‎ PAPASTAMATIOU SHOP XIOS‎-‎BLUE ‎STAR FERRIES) να τον ακολουθεί σε απόσταση αναπνοής μέχρι τέλος του σκέλους ,ο οποίος κάνοντας 2στα2, δήλωσε και αυτός παρών στην υπόθεση ΤΙΤΛΟΣ ,αν και η υπόθεση τίτλος δεν είναι εύκολη για να την κατακτήσουν δεδομένου ότι υπάρχουν και άλλοι εξίσου αξιόλογοι αθλητές, κάνοντας το πρωτάθλημα στην ΜΧ 1 μεγάλου ενδιαφέροντος .

Στην ΜΧ2 ο Παναγιώτης Αλεξόπουλος με HONDA CRF 250 και χορηγούς (ΑΡΤOΠΟΙΊΑ ΒΕΡΓΙΝΑ-ΜΟΤΟ TOGELOS-LIFEfm91,6) στον παρθενικό του αγώνα και έχοντας ασχοληθεί λιγότερο από 1χρονο με το moto cross απόδειξε ότι όταν αγαπάς κάτι, μπορείς με δουλειά να φτάσεις σε αξιόλογο αγωνιστικό επίπεδο γρήγορα ,κατέλαβε την 14η θέση. Όταν ξεπεράσει το άγχος του πρωτάρη η θέση του στην κατάταξη θα είναι πολύ ψιλότερα.

Στην πολυπληθή ΜΧ OPEN Ο Ανέστης Χατζησταυρινός με ΥΑΜΑΗΑ YZF 450 και χορηγούς (ΜΥΛΩΝΙΔΗΣ ΕΛΑΣΤΙΚΑ‎,‎ΜΟΤΟ ALFA GAS‎,‎ Enzzo de

Cuba‎,‎ Tas‎) κατέλαβε την 20η θέση κάνοντας το χόμπι του με τον καλύτερο τρόπο.

Τέλος ο Κονδυλόπουλος Διονύσιος (πρωταθλητής νοτίου ,και δεύτερος πρωταθλητής Ελλάδος )δεν έλαβε μέρος στον αγώνα. Ώμος αυτό το Σαββατοκύριακο θα τρέξει στο SAMOKV της Βουλγαρίας για το πρωτάθλημα Νοτιοανατολικής Ευρώπης στη κατηγορία OPEN. και στο μέλλον θα συμμετάσχει σε επιλεγμένους αγώνες.

Περισσότερα Νέα