Μεγάλη ανατροπή και πρόκριση του Πανηλειακού στο Καταστάρι. Η Καλαμάτα ο επόμενος αντίπαλλός του στο κύπελο ερασιτεχνων Ελλάδας.

24 Ιουλίου - 17:06 Τοπικά

Μεγάλη πρόκριση πέτυχε η ομάδα του Πανηλειακού στην επόμενη φάση του κυπέλου ερασιτεχνών Ελλάδας σήμερα το απόγευμα στη Ζάκυνθο. Επιβλήθηκε της τοπικής ομάδας του Κατασταρίου με 4-3 στην παράταση.

Η ομάδα του Πύργου ξεκίνησε χλωμά το παιχνίδι και βρέθηκε να χάνει στο 36 με 2-0, χάρη σε δύο γκολ του Λιβέρη στο 12 και στο 36, το δεύτερο με αμφισβητούμενο πέναλντι.

Από το σημείο εκείνο η ομάδα του Πύργου ήταν κυρίαρχη στο παιχνίδι και κατάφερε πολύ γρήγορα να ισοφαρίσει σε 2-2 χάρη στα τέρματα των Μπεγκλετσή με πέναλντι στο 38 και Στούπη στο 44.

Στο 2ο ημίχρονο και πάλι ο Πανηλειακός ήταν κυρίαρχος, όμως σε μια ανεπίθεση του Κατασταρίου η τοπική ομάδα κέρδισε πέναλντι που το μετέτρεψε σε γκολ και πάλι   ο Λιβέρης. Ο Πανηλειακός συνέχισε να πιέζει και να χάνει ευκαιρίες και πέτυχε να ισοφαρίσει με τον Βλάχόπουλο στο 73 σε 3-3.

Ο τερματοφύλακας Θωμάς του Κατασταρίου ήταν ο καλύτερος παίχτης της ομάδας του και την κράτησε μέσα στο παιχνίδι οδηγώντας την στην παράταση. Έκανε πολλές αποκρούσεις, δεν τα κατάφερε όμως στο 108 οπότε ο Τσουκαλάς χάρισε την μεγάλη πρόκριση στον Πανηλειακό, ο οποίος μέχρι το τέλος του παιχνιδιού πίεσε και έχασε και άλλες ευκαιρίες.

Στη συνέχεια, ο Πανηλειακός αγωνίζεται πάλι εκτός έδρας σε αγώνα και πάλι νοκ άουτ με την Καλαμάτα. Αν προκριθεί θα οδηγηθεί στους 8 του κυπέλλου και πλέον θα υποδεχθεί αυτός τον επόμενο αντίπαλό του.

Περισσότερα Νέα