Μεταφορά στο Πάρκο Ξυστρή των σημερινών εκδηλώσεων για τη φωταγώγηση του δένδρου στον Πύργο

10 Δεκεμβρίου - 13:00 Τοπικά

Εξαιτίας των καιρικών-θερμοκρασιακών συνθηκών (καθώς και των μετεωρολογικών προβλέψεων για τις απογευματινές ώρες), ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ στο χώρο του Πάρκου Ξυστρή οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις που συνοδεύουν τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δένδρου στην κεντρική πλατεία του Πύργου σήμερα Κυριακή 10/12.

Αναλυτικότερα, μεταφέρονται στο Πάρκο Ξυστρή, με το ίδιο ωρολόγιο πρόγραμμα και θα λάβουν χώρα τα εξής:

* «Χριστουγεννιάτικο πολυθέαμα» (στις 5.00 το απόγευμα)

Δρώμενα με ομάδα καλλιτεχνών θεάτρου δρόμου, όπου: Δύο ξυλοπόδαροι σκορπίζουν κέφι και ευχές, ένα ξωτικό μοιράζει μπαλόνια, ένα άλλο ξωτικό ζωγραφίζει τα πρόσωπα των παιδιών με φυσικά οικολογικά προϊόντα νερού (facepainting) και τρεις φιγούρες «ο χιονάνθρωπος», η «Βασίλισσα Μιnie» και το «έλατο» αγκαλιάζουν και φωτογραφίζονται με μικρούς και μεγάλους.

* «Fantastic Bubble Show» (στις 6.00 το απόγευμα)

Εντυπωσιακό θέαμα με μικρές, μεγάλες και γιγαντιαίες σαπουνόφουσκες. Επαγγελματίας Bubble Permormer, με εξοπλισμό, δημιουργεί μια ονειρική ατμόσφαιρα με αμέτρητες σαπουνόφουσκες. Η παράσταση κορυφώνεται με γιγαντιαία σαπουνόφουσκα, όπου κάθε παιδί μπορεί να φωτογραφίζεται μέσα σε αυτή.

* Χορευτικό δρώμενο της Σχολής «Χοροκίνηση», υπό την καλλιτεχνική επιμέλεια της κ. Πόπης Παναγιοπούλου (στις 6.40 το απόγευμα)

* Χορωδία του 2ου Γυμνασίου Πύργου, υπό τη διεύθυνση της κ. Κωνσταντίας Σακκά – Κυρίτση (στις 6.50 το απόγευμα)

* Συναυλία με το συγκρότημα «Walkman the band» (έναρξη στις 7.15. μ.μ.)

Μπάντα με οκτώ χρόνια στο ενεργητικό της και ήδη 500 ζωντανές συναυλίες σε 120 πόλεις σε όλη την Ελλάδα. Κινούμενη σε όλα τα είδη μουσικής με τραγούδια που αγαπήσαμε από rock, disco των ‘80s, ελληνικά των ‘90s, rock ‘n roll και shake των ‘60s και των ‘70s, όπου τραγουδιστές και μπάντα γίνονται ένα με το κοινό και το ξεσηκώνουν με τις χορογραφίες τους και τις ατάκες τους!

Περισσότερα Νέα