Μία ξεχωριστή επίσκεψη… στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο.

20 Μαρτίου - 08:35 Τοπικά

Μία ξεχωριστή επίσκεψη είχε το πρωί της Τρίτης (19/03/24) ο Δήμαρχος Πύργου κ. Στάθης Καννής  στο γραφείο του στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο. Συναντήθηκε και συζήτησε με σπουδαστές  του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης τους οποίους συνόδευαν οι καθηγήτριές τους.

Ειδικότερα η Διευθύντρια κ Αγγελική Πετρόγιαννη, η Υποδιευθύντρια κ. Παναγιώτα Τάγαρη και οι κυρίες Μίνα Μουρτεζά, Αιμιλία Παπαντωνίου και Λευκή Δημουλιά.

Το ενδιαφέρον των παιδιών με τις ιδιαίτερες δεξιότητες ήταν ιδιαίτερα συγκινητικό, αφού άκουγαν με προσοχή τον κ. Καννή  να τους εξηγεί με απλά και κατανοητά λόγια πώς λειτουργεί το Δημοτικό Συμβούλιο και ποιες είναι οι υποχρεώσεις που έχει  ως Δήμαρχος.

Τα χαμόγελα στα πρόσωπά τους ήταν η απόδειξη πως οι σπουδαστές απολάμβαναν την φιλοξενία  τους στο Δημαρχείο όπου ο κ Καννής ως καλός οικοδεσπότης τους ξενάγησε στα γραφεία και τις αίθουσες που διαθέτει.

Μάλιστα κατά την διάρκεια της περιήγησής τους είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν την θέα από το μπαλκόνι  του δεύτερου ορόφου του Δημαρχείου και να λάβουν τις θέσεις των Δημοτικών Συμβούλων  στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Περισσότερα Νέα