Μιχαλακόπουλος προς Δήμο Πύργου: Αυτογκόλ συνέχεια….3-0 και συνεχίζουμε…(ευκολάκια είστε τελικά)

24 Ιουλίου - 16:28 Τοπικά

Σε ένα (ανυπόγραφο) δημοσίευμα, σήμερα 6 Αυγούστου 2020, ο έμμισθος αντιδήμαρχος Λ.Α προσπαθεί να απαντήσει και αυτός στο θέμα των απορριμματοφόρων αξίας 150.000 ευρώ.

Φυσικά χρησιμοποιεί, κατ αποκοπή και αποκλειστικότητα, το ίδιο έντυπο μέσο που χρησιμοποίησε πρόσφατα ο συνάδελφος του (και όλη Δημοτική Αρχή) το οποίο φυσικά ΟΥΔΕΠΟΤΕ δημοσίευσε τη τοποθέτησή μου (κατανοούμε και γνωρίζουμε τη λέξη «ανάγκη» και τις παραμέτρους εξαναγκασμού σε ξηρά και θάλασσα. Σε καμία περίπτωση όμως δεν την δικαιολογούμε).

Είναι πολύ ωραίο οι εφημερίδες να δημοσιεύουν απαντήσεις σε μια τοποθέτηση που δεν έχει δημοσιευθεί από τους ίδιους. Δείχνουν ακριβώς το πόσο τιμούν την ιστορικότητα του μέσου που εκπροσωπούν και πόσο αντίστοιχα τιμούν τους δεκάδες κωδικούς με ευρώ που η Δημοτική αρχή διοχετεύει σε αυτούς και τις δορυφορικές εταιρίες τους. (αυτό το θέμα αναλυτικά θα το δει με αριθμούς ο λαός εν καιρώ). Σε κάθε περίπτωση ο Ερντογάν αρχίζει να μοιάζει ¨γατάκι¨ στον έλεγχο των ΜΜΕ μπροστά τους. (μερικά ηλεκτρονικά μέσα εμπίπτουν επίσης στο ίδιο ¨ράφι¨ με τα έντυπα…)

Στο θέμα μας τώρα….

Πρώτο:  δε ήθελα να σας ανοίξω τόσο πολύ τα μάτια, αλλά πλέον επιβάλλεται γιατί βλέπω ότι η διαχείριση του δημόσιου χρήματος όπως την αντιλαμβάνεστε εσείς απέχει έτη φωτός από τη διαχείριση για το κοινό καλό… Για το καλό σας μπορεί και να είναι κοντά-για το κοινό καλό κρίνουμε ότι όχι.

Δεύτερο: να συνεννοείστε στις απαντήσεις με τον ομόσταβλό σας  για να λέτε τα ίδια πράγματα και να επικαλείσθε τα ίδια, γιατί τελικά προκαλείτε άφθονο γέλιο.

Τρίτο:

α) ΕΣΕΙΣ αναφέρετε και επικαλείσθε το άρθρο 27.

β) ΕΣΕΙΣ λέτε στην διακήρυξη για ΑΝΟΙΧΤΟ-ΔΙΕΘΝΗ. (35 ημέρες ελάχιστο).

γ) ΕΣΕΙΣ μιλούσατε και μιλάτε για απαγόρευση λόγω cov-19. ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ δεν υπήρξε. Το αντίθετο μάλιστα υπήρξαν (ν)τροπολογίες Θεοδωρικάκου που έκαναν ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΕΣ και ΕΥΚΟΛΕΣ τις διαδικασίες. Εσείς γιατί λοιπόν καθυστερήσατε 8 μήνες οεο; Εξηγείστε το στους πολίτες που έχουν πήξει στο σκουπίδι τόσο καιρό, εμείς καταλαβαίνουμε το λόγο.

Με την ευκαιρία εξηγείστε και τα ατέλειωτα ποσά (ΔΗΜΟΣΙΟ χρήμα) σε συνεργεία τα οποία θα τα παρουσιάσουμε εν καιρώ στους Δημότες μας.

δ) Οι 15 ημέρες ισχύουν μόνο αν έχει δημοσιευτεί προκαταρκτική διακήρυξη…!!! (άντε σας κάνουμε δωρεάν μαθήματα να ξέρετε την επόμενη φορά πως θα το κάνετε… άλλωστε δε πιστεύει κανείς ότι θα βάλετε φρένο στο τρόπο που ¨μοιράζετε¨ το ΔΗΜΟΣΙΟ χρήμα).

ΤΕΛΙΚΑ: μάλλον δεν ξέρατε τον νόμο κ σας αναγκάσαμε να τον μάθετε.

Καλό είναι για την επόμενη φορά, σας μάθαμε κ τον νόμο.

Εμάς μας ενδιαφέρει να έρθουν τα απορριμματοφόρα κ πιστεύουμε ότι ο στόχος μας θα υλοποιηθεί γρήγορα μετά από αυτά Τα υπόλοιπα αργότερα… Για το καλό των δημοτών δηλαδή και όχι το δικό σας που καμία σχέση δεν έχει με το καλό των δημοτών συνολικά.

Δεν χρειάζεται (για τώρα) να ασχοληθούμε άλλο με το συγκεκριμένο αφού κατόπιν της ενημέρωσης μας πήρε επιτέλους τον δρόμο του κ αυτό ήταν το ζητούμενο!…ΕΜΕΙΣ το δημοσιοποιήσαμε στις 2 Αυγούστου και ΕΣΕΙΣ τρέχετε από πίσω στις 3 Αυγούστου….

Υ.Γ. Όσο για τους χαρακτηρισμούς και αυτού του αιρετού φυσικά δεν θα απαντήσω. Αλίμονο να είμαστε και ίδιοι δηλαδή. Δεν έχω το ίδιο επίπεδο και δε σκοπεύω να πέσω χαμηλά επειδή αυτοί έχουν αποφασίσει να κυλιούνται στο βούρκο της μπουρδολογίας, ελλείψη  επιχειρημάτων, στη προσπάθεια προφανώς να αποκρύψουν την αλήθεια

Υ.Γ.2 Έμμισθοι αιρετοί κατ επάγγελμα επί δεκαετίες, διαχειρίζονται το δημόσιο χρήμα κατ αυτό τον τρόπο… Μην αναρωτιέστε μετά τι έχουν τα έρμα και ψοφάνε στο Δήμο και στο Νομό. Όπως λέει συνεχώς και ο κ.Δήμαρχος και δυστυχώς με αυτούς συνεργάζεται. Τώρα τι καλύτερο προσδοκά μόνο αυτός ξέρει!!!

Υ.Γ. 3 το ότι «δουλεύετε» νύχτα και ημέρα φαίνεται από το γεγονός ότι είστε όλοι πάνω από το fb και εργάσιμες ημέρες και ώρες, απαντάτε και ειρωνεύεστε τους πολίτες που έχουν διαφορετική άποψη από τη δική σας… θα εισηγηθούμε επίδομα fb  στο επόμενο ΔΣ για να έχουν και αντίκρισμα οι κόποι σας

Υ.Γ. 4 Το ότι ΔΕΝ ξέρετε τους νόμους θα σας το κάνουμε επανάληψη ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ (θυμηθείτε το αυτό).

Περισσότερα Νέα